FacebookTwitter

14 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Doelwand, doelwandschieten, doelwanddoeken

 

Doelwandschieten - training en recreatie met doelwand of doelwanddoel van All-in Sport

Doelwand en doelwandschieten brengen extra-fun voor groot en klein. Bij de voetbaltraining bieden doelwanden een ideale training van de nauwkeurigheid en worden voor doelschiettraining ingezet.
Naast een complete dpelwand, vindt u in ons asortiment ook doelwanddoeken. Het doelwanddoek wordt heel eenvoudig voor het doel gespannen en zo wordt het trainingsdoel snel en ongecompliceerd in een doelwand verandert. Doelwanddoeken zijn de ideale oplossing voor allen, die geen complete doelwand willen kopen of geem plek voor een extra doelwand hebben. Onze doelwanddoeken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen: naast 5 x 2 meter doeken, vindt u in onze onlineshop ook een doelwanddoek met 3 x 2 meter. Zodat de doelwanddoeken ook tegen harde schoten tijdens het doelwandschieten bestand zijn, zijn de mobiele doelwanden van robuust en slijtvast polyethyleen gemaakt. Het doelwanddoek wordt met ogen aan 3 zijden en met 2 Easylink lijnen bevestigt. Zo is het doelwanddoek veilig aan elk voetbaldoel, trainingsdoel en jeugddoel vast te maken.
Een doelwand voor in de eigen tuin - een kinderdroom van vele jongens en inmiddels ook meisjes. Met onze doelwand van Hudora kunnen kinderdromen waar worden. Het voetbaldoel met doelwand is weerbestendig, robuust en stabiel. De epoxy coating van het doelframe beschermd het doel tegen weersomstandigheden, Het stalen frame kan heel eenvoudig met behulp van het klikmontage-systeem opgebouwd worden. Zodat het doel ook daadwerkelijk veilig staat, worden 5 haringen meegeleverd, ter omkiepbeveiliging op het gras.
Naast de mobiele en praktische oplossingen vindt u in onze onlineshop ook een inklapbare doelwand. Doelwandschioeten beperkt zich echter niet alleen maar op het voetbal. Ook voor handballers is doelschiettraining een belangrijk aspect van de trainingsroutine. Daarom vindt u in ons omvangrijke assortiment natuurlijk ook doelwanden voor handbal.
In de vrijetijd of bij sportmanifestaties, voor trainingsdoeleinden of just for fun, bij All-in Sport vindt u precies het juiste. Van hoogwaardige doelwand-oplossingen in verschillende uitvoeringen, tot aan recreatief gebuik in de tuin en mobiele doelwanden.

 

  • Doelwand
  • Doelwandschieten
  • Doelwanddoek
  • Voetbaldoel met doelwand
  • Handbal-doelwand
  • Mobiele doelwand