FacebookTwitter

All-In Sport: Met deze markeringslijnen zijn zowel outdoor op de speelplaats als indoor in de gymzaal individuele speelvelden te creëren. Er kunnen spe...

Markeringslijnen Kübler Sport® 20 meter x 4 cm

Markeringslijnen Kübler Sport® 20 meter x 4 cm

€ 65,95

Stk.
€ 65,95
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

* Verplichte velden

Met deze markeringslijnen zijn zowel outdoor op de speelplaats als indoor in de gymzaal individuele speelvelden te creëren. Er kunnen speelveldbelijningen voor balspellen of zones voor vangspellen gemaakt worden. De markeringslijnen liggen vlak en egaal op de vloer en vormen zodoende geen struikelgevaar. Ze zijn snel en simpel neergelegd en net zo snel en simpel weer opgerold.

Markeringslijnen zijn ook geschikt voor balanceren of voor rijbaanmarkering in de verkeersles. Het hoge eigengewicht van de lijnen alleen zorgt voor voldoende hechting op de vloer. Een extra bevestiging of verzwaring is niet nodig.

- Materiaal: anti-slip PVC
- Maar 4 mm dik
- Vlak liggend
- 20 meter lang, 4 cm breed
- In de kleuren rood, geel, groen en blauw leverbaar
- Te verwijderen zonder restanten.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.

?In welchen Farben ist die Handpfeife erhältlich ??

Die Handpfeifen gibt´s in 4 verschiedenen Farben, blau, rot, lila oder orange. Bitte bei der Bestellung die gewünschte Farbe mit angeben.

?Was ist der Unterschied zwischen einer Handpfeife und einer Trillerpfeife??

In die Trillerpfeife müssen Sie mit dem Mund pusten. Die Handpfeife ist zu der Trillerpfeife hygienischer, weil die durch das Handdrücken betätigt wird.

?Wie laut ist die Handpfeife??

Es kommt darauf an, wie stark die Handpfeife gedrückt wird. Desto stärker der Druck, desto lauter klingt Sie.