FacebookTwitter

All-In Sport: <p>Nieuw met aangename fluweelachtige oppervlak in frisse kleuren! Krijgen van verkeer in de kleuterschool en sportschool klasse. Er is d...

Rolplanken Grip met coating

Rolplanken Grip met coating

€ 68,35

Stk.
€ 68,35
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

* Verplichte velden

Nieuw met aangename fluweelachtige oppervlak in frisse kleuren! Krijgen van verkeer in de kleuterschool en sportschool klasse. Er is de klassieke skateboards nu niet alleen in nieuwe look, maar ook een warm en 'zachte' ondergrond.

 

Op de skateboards, set en go's en dit met de Kübler Sport® skateboard grip te krijgen. De houten plank met de gemakkelijke draaibare wielen biedt speciaal voor kinderen, maar ook voor alle andere leeftijdsgroepen is een geweldig leuk. Actieve beweging, motiverende games en geschikt voor de opleiding van motorische vaardigheden de Kübler Sport® skateboard ideale grip en is een echte alleskunner. De race die Board gefascineerd als een spel van de beweging in de groep. In race tegen elkaar of door het aansluiten van meerdere Skateboards met lente touwen, kan veel spellen worden uitvinden en bieden veel plezier en lichaamsbeweging. Vreugde en uw kinderen, schoolgroepen en put skateboard voor leerdoeleinden zoals bijvoorbeeld het leren van het wegvervoer.

 

The Kübler sport® is in hoge kwaliteit en met natuurlijke lak multiplex skateboard grip en is aan 120 kg lading capaciteit en met name voor schoolsport aanbevolen.

- Multifunktionelles Spielgerät für alle Altersgruppen
- Vielfältige Übungsmöglichkeiten
- Hohes Maß an Qualität und Sicherheit
- Bis 120 kg belastbar
- Maße: 60x35 cm

Das Kübler Sport® Rollbrett Grip unterscheidet sich von dem normalen Rollbrett aus Kunststoff. Das Holzbrett lässt sich ideal mit Spring- & Gymnastikseilen, Verkehrszeichen und weiteren Artikel aus unserem Sortiment kombinieren.

Achtung: Nicht für Kinder unter 3 Jahren geeignet. Benutzung unter unmittelbarer Aufsicht von Erwachsenen. Mit Schutzausrüstung zu benutzen. Nicht im Straßenverkehr zu verwenden.
Certified:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.

?Wie schwer ist das Rollbrett??

Das Rollbrett Grip wiegt ca. 3,2 kg!

?Gibt es eine Möglichkeit mehrere Rollbretter platzsparend zu lagern??

Ja, mit dem Rollbrett-Transporter Artikel-Nr. P4643, hier können
bis zu 25 Rollbretter aufbewahrt werden!