FacebookTwitter

All-In Sport: Ogo Sport is uitermate geschikt voor de training van de motoriek en de oog-/handcoördinatie en voor de toepassing in de recreatie- en sch...

Ogo Sport® set Ø 29 cm

Ogo Sport® set Ø 29 cm

Art.nr.: D3189
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 33,95

Set
€ 33,95
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
Ogo Sport is uitermate geschikt voor de training van de motoriek en de oog-/handcoördinatie en voor de toepassing in de recreatie- en schoolsport. Tijdens het spel worden ook bewegingsvormen van sporten, zoals volleybal, honkbal, en tennis getraind. Beide Ogo-schijven kunnen zowel als racket en als frisbee gebruikt worden en biedt ontelbare spelmogelijkheden. De schijven blijven drijven op het water en zorgen zo voor veel plezier op het strand of bij het zwembad. De meegeleverde bal kan max. 45 meter ver worden gespeeld, om de funfactor te verhogen kunnen echter ook water-ballonnen gebruikt worden. 1 set bestaat uit 2 Ogo-schijven met een frame van schuimstof en elastische netbespanning en 1 Ogo-bal Ø 6,5 cm, incl. instructie.
Die OgoSport Disks bestehen aus einem festen Rahmen aus PU-Schaum und sind bespannt mit bielastischem Nylon-Netz für die Ballbeschleuningung, ähnlich wie bei einem Trampolin. Der Ball aus Gummischnüren kann über ein Netz oder Leine gespielt werden. Tolles Sportspiel zu zweit oder auch mit Mehreren spielbar.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.