FacebookTwitter

All-In Sport: Een behandeling is alleen dan effectief, als het op tijd en in de juiste Intensiteit wordt uitgevoerd. Vermoeidheid en/of pijn beperken d...

Richelli's 3Dthumb

Richelli's 3Dthumb

Art.nr.: T3191
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 33,75

Stk.
€ 33,75
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
Een behandeling is alleen dan effectief, als het op tijd en in de juiste Intensiteit wordt uitgevoerd. Vermoeidheid en/of pijn beperken de behandelmethode en de effectiviteit. Met de Richelli 3D thumb heeft u een hulpmiddel in handen, dat u bij uw dagelijkse werkzaamheden dusdanig effectief ondersteund, dat u niet meer zonder kunt.

Vanwege de bijzonder goede glij-eigenschappen van de Richelli 3D thumb kunt u direct op kinesiologische tapes, verbanden en kleding werken. Ze slijten vrijwel niet en zijn van breukvrij materiaal vervaardigd. Voor de reiniging en desinfectie adviseren wij de vochtige desinfectiedoekjes.
De 3D-thumb is een manueel therapie-artikel die de therapeuten bij de behandeling ondersteund. Het therapie-artikel is speciaal voor de Triggerpoint-behandeling en voor de wrijving op kleinere lichaamsdelen ontwikkeld (wervelkolom, hand en hals). Vanwege de speciale ergonomische vorm is het artikel zeer handzaam.
Richellis 3Dthumb voor speciale behandelingen:

- Triggerpoint-behandeling
- Wrijving op kleinere lichaamsdelen (wervelkolom, hand en hals)

Productkenmerken:

- Ergonomische en handzame gripvorm
- Ontlasting van de handen
- Eenvoudig te ontsmetten en reinigen
- Hygiënisch en robuust oppervlak
- Hoge glij-eigenschappen maken het werken op Kinesio-tape mogelijk
- Afm.: (LxBxH) 14x10x2 cm.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.