FacebookTwitter

All-In Sport: De Painreliever biedt omvangrijke behandelmogelijkheden en geeft de therapeut dankzij het gebruiksgemak de mogelijkheid in een vele posit...

Richelli's Painreliever

Richelli's Painreliever

Art.nr.: T3419
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 115,95

Stk.
€ 115,95
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
De Painreliever biedt omvangrijke behandelmogelijkheden en geeft de therapeut dankzij het gebruiksgemak de mogelijkheid in een vele posities, met één of beide handen, te werken. Bij het werken met de Painreliever ontlast deze massagehulp de gewrichten van de therapeut.

Bovendien vergemakkelijkt de Painreliever de behandeling van verklevingen, Spiercontracties, pezen, banden, Triggerpoints en spier- en zenuwaanhechtingen.
De Richelli PainReliever is voor de toepassing van alle technieken uit de manuele therapie geschikt en maakt het voor de gebruiker makkelijker om in vele verschillende posities te werken. Het design is zo ontworpen, dat tijdens het gebruik van de Richelli PainReliever het contact van de handen en vingers met de patiënt blijft bestaan, zodat men tijdens de behandeling niets aan sensibiliteit inboet. Elke centimeter van de Richelli PainReliever is nuttig en inzetbaar en maakt de toepassing in alle richtingen mogelijk. De Richelli PainReliever verhoogt vanwege de gebruiksvriendelijkheid het therapeutisch effect en zorgt voor een enorme ontlasting van de therapeut.
- Nieuwe manuele therapie
- Cyriaxmassage
- Triggerpoint
- Fibrolyse en Drainage
- Miosfasciale behandeling
- Klopmassage
- Anhaktechniek
- Wrijving en frictie
- Levering incl. instructie.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.