FacebookTwitter

All-In Sport: Nieuw in het Stapelspoken-assortiment is de Spookwand. Ze biedt vanwege de montagemogelijkheid, zowel horizontaal als verticaal én de 5 a...

Spookwand - Stapelspoken

Spookwand - Stapelspoken

Art.nr.: S6962
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 126,45

Set
€ 126,45
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

- zur Förderung der Hand-Auge-Koordination
- für die Ergonomie der Hand entwickelt
- zur Konzentrationssteigerung
- vielfältige Spielvariationen alleine oder in der Gruppe

Nieuw in het Stapelspoken-assortiment is de Spookwand. Ze biedt vanwege de montagemogelijkheid, zowel horizontaal als verticaal én de 5 afneembare draaispoken, vele verschillende spelvarianten. Dit spel functioneert in werkelijk elke leeftijdsklasse en ook in grotere groepen. De Spoken verschijnen in verschillende felle kleuren en leuke gezichten. Stapelt men de Spoken, wordt het spannend: welk spook brengt de stapel tot omvallen?! Wie niet wil opstapelen, kann ook anders - de Spoken als Dominostenen gebruiken; ook dan komt er beweging in het spel.
Stapelspoken zijn voor de ergonomie van de handontwikkeld en zijn uitermate geschikt voor de stimulatie van de oog/handcoördinatie. Een origineel Erzi concentratiespel van 100% beukenhout. Zweet- en speekselbestendig, leeftijd 1+. Een afsluitbare kunststof emmer zorgt voor de opberging van deze leuke spookjes.
- 1 Grundplatte aus 100% Birkenschichtholz
- 5 Drehgeister und 25 Stapelgeister aus 100% Buchenholz, farbig lackiert
- mit 5 Aufbewahrungsschlitzen
- schweiß- und speichelecht

Achtung! Nicht für Kinder unter 36 Monaten geeignet. Erstickungsgefahr! Enthält kleine Teile.
Certified:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.