FacebookTwitter

All-In Sport: Dit spel functioneert in werkelijk elke leeftijdsklasse en ook in grotere groepen. De Spoken verschijnen in verschillende felle kleuren e...

Stapelspoken XXL

Stapelspoken XXL

Art.nr.: S6968
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 102,05

Set
€ 102,05
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

- zur Förderung der Hand-Auge-Koordination
- für die Ergonomie der Hand entwickelt
- zur Konzentrationssteigerung

Dit spel functioneert in werkelijk elke leeftijdsklasse en ook in grotere groepen. De Spoken verschijnen in verschillende felle kleuren en leuke gezichten. Stapelt men de Spoken, wordt het spannend: welk spook brengt de stapel tot omvallen?! Wie niet wil opstapelen, kann ook anders - de Spoken als Dominostenen gebruiken; ook dan komt er beweging in het spel.
Het concentratiespel Stapelspoken stimuleert vooral de hand-/oogcoördinatie. Het stapelen van de spoken zorgt voor een rustige hand, behendigheid en concentratie. In combinatie met de Spookwand van hout, als individuele speler of in een groep, het spel kan veelzijdig ingezet worden.- ter stimulering van de hand-/oogcoördinatie- voor de ergonomie van de hand ontwikkeld- voor concentratieverhoging- Stapelspoken van 100% beukenhout, gelakt in kleur- zweet- en speekselvast. Attentie! Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Verstikkingsgevaar door inslikbare kleine delen!
- 80 Stapelgeister aus 100% Buchenholz, farbig lackiert
- schweiß- und speichelecht
- in einemm verschließbaren Kunststoffeimer

Achtung! Nicht für Kinder unter 36 Monaten geeignet. Erstickungsgefahr! Enthält kleine Teile.
Certified:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.