FacebookTwitter

All-In Sport: In de therapeutische toepassing kunnen met de pedalo®-balanceerwip 50 verschillende stabilisatie-oefeningen geabsolveerd worden. De oefen...

Balanceeerwip pedalo® 50

Balanceeerwip pedalo® 50

Art.nr.: K8842
Levertijd: ca. 1 week
€ 174,05

Stk.
€ 174,05
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
In de therapeutische toepassing kunnen met de pedalo®-balanceerwip 50 verschillende stabilisatie-oefeningen geabsolveerd worden. De oefeningen kunnen staand, zittend en liggend doorgevoerd worden. In elke positie versterkt u uw bewegingsapparaat en zorgt zodoende voor een beter evenwichtsgevoel. Door de zijwaartse neiging van 40 mm en de accessoire pedalo®-voetwippen, is de stabilisatietrainer ook ideaal voor sportdoeleinden geschikt. Sporters kunnen hier doelgericht de coördinatieve vaardigheden en het evenwicht verbeteren. Voor vele takken van sport, voetbal, handbal en atletiek zijn deze vaardigheden zeer belangrijk.- Materiaal: berken/multiplex- Naturel gelakt- Zijwaartse neiging: 40 mm- Doorsnede: 50 cm- Met rubber anti-slip doppen.
De Pedalo Balanceerwip 50 is een professioneel artikel voor sport- en therapiedoeleinden. Door het omkiepen naar voren en achteren, van links naar rechts moet de gebruiker de balans en het evenwicht houden. Deze lineaire bewegingsvormen zijn duidelijk aanstuurbare bewegingsrichtingen voor de gebruiker.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.