FacebookTwitter

All-In Sport: Dynair Senso-balkussen van Togu voor actief en bewegelijk zitten. De luchtgevulde basis stimuleert continue compenserende bewegingen. Zo ...

Balkussens® Togu® Dynair® Senso®

Balkussens® Togu® Dynair® Senso®

€ 42,80

Stk.
Vanaf: € 42,80
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

* Verplichte velden

Dynair Senso-balkussen van Togu voor actief en bewegelijk zitten. De luchtgevulde basis stimuleert continue compenserende bewegingen. Zo worden vooral de dieper liggende spieren van de rug getraind, de tussenwervelschijven ontlast en een rechte houding gestimuleerd. Bovendien worden concentratie, coördinatie, evenwichtsgevoel verbeterd en verkeerde houdingen voorkomen. Balkussens zijn echter ook als instabiele basis voor een veelvoud aan fitness- en therapie-oefeningen inzetbaar - zittend, staand of liggend. De moeilijkheidsgraad is snel en simpel met een balpomp via de luchtdruk te reguleren.

Toepassing:
- Voor kantoor, school, fitness, gymnastiek en therapie
- Vermindert spanningen en rugpijn
- Zorgt voor dynamisch zitten

Het in 2 maten en 7 kleuren leverbare Senso-balkussen is aan één zijde van talrijke noppen voorzien die bij het zitten voor een verbeterde luchtcirculatie zorgen of tijdens verschillende oefeningen sensomotorische prikkels zorgen. De andere zijde verwent met een zacht-glad oppervlak.
Productkenmerken:
- Doorsnedes: 33 en 36 cm
- Hoogte: ca. 6 cm
- Materiaal: Ruton
- Kleuren: blauw, rood, zwart, groen, turkoois, lila, terra en bont
- Luchtdruk regulieerbaar
- Eenvoudig te reinigen
- Met oefenposter.
Certified:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.