FacebookTwitter

All-In Sport: De Viking kindervoertuigen van WINTHER zijn speciaal voor kinderdagverblijven en scholen ontwikkeld. Bij de constructie werden de ergonom...

VIKING Funracer

VIKING Funracer

Art.nr.: G2008
Levertijd: ca. 1 week
€ 919,60

Stk.
€ 919,60
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
De Viking kindervoertuigen van WINTHER zijn speciaal voor kinderdagverblijven en scholen ontwikkeld. Bij de constructie werden de ergonomie, de motorische ontwikkeling en de speelse creativiteit overwogen, die voor kinderen van 3 - 10 jaar typisch zijn. Het brede palet aan voertuigen maak het voor de kinderen mogelijk om hun fantasie de vrije loop te laten, of ze nu alleen of in een groep spelen. Alle WINTHER producten zijn TÜV-getest en zijn voorzien van het CE-keurmerk. Bovendien blinken ze uit vanwege de unieke duurzaamheid. Op frame en voorvork geeft WINTHER een garantie van 5 jaar!
Een voertuig dat veel plezier, snelheid, spanning en uitdaging biedt en ook de coördinatieve vaardigheden traint. Het kind leert om een echt voertuig te besturen, als het de Funracer voor het omdraaien, voor- en achterwaarts moet manoeuvreren. De grote kogelgelagerde luchtbanden maken het rijden op oneffen ondergronden mogelijk en dienen tegelijkertijd als stootdempers, als het kind over een hindernis rijd. Afm.: lengte 98 cm, breedte 68 cm, hoogte 62 cm, gewicht 22 kg.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.