FacebookTwitter

115 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Medizinballen, gymnastiekballen en therapieballen

 

Medizinballen en gymnastiekballen voor scholen, verenigingen en sportschool

Medizinballen zijn echte allrounders, als het er om gaat de fitness te trainen. Bij een training me de Medizinbal kunnen niet alleen veel verschillende spieren en spierkabels worden aangesproken, Medizinballen maken ook een zeer veelzijdige en afwisselende training mogelijk. In een individuele training kan de bal bijvoorbeeld bij crunches als extra gewicht gebruikt worden, in een partner- of groepstraining kunnen met de gewichtsbal oefeningen met werp- of rolbewegingen ter versteviging doorgevoerd worden. Een echte allrounder dus, de Medizinbal van All -in Sport. In ons assortiment vindt u de klassieke lederen medizinballen en gewichtsballen, zoals men ze bijna in elke gymzaal en sporthal aantreft. De Medizinballen Power zijn van rubber. De Trial Medizinballen Dynamic zijn met vloeistof gevuld, waardoor de swingende massa intern een bijzonder effectieve training mogelijk wordt. Bovendien vindt u hier gewcithsballen en Medizinballen met grepen, Medizinballen van Reebok en van Dynamex. Onze Medizinballen zijn leverbaar in gewichten van 0,8 kg tot 10 kg. Dus het geschikte gewicht voor elke toepassing, of voor opwarmoefeningen of voor de echte training.

 

Ballen, gymnastiekballen, recreatieballen en rinkelballen voor veelzijdige toepassing

Ballen van elke soort zijn onderhoudende speelartikelen voor kinderen. Voor de kleintjes zijn er ballen, zoals bijvoorbeeld de zachte motoriekballen. Voor kinderen, die de eerste balcontacten met een tal van sport beleven zijn ballen, zoals onze ProsSoft ballen of Soft Touchballen een juiste keuze. De rinkelballen zijn veelzidig inzetbaar. Ze zijn voor kinderen interessant, kunnen echter ook in speciale spel- en sportlessen met blinden ingezet woerden, omdat het geïntegreerde belletje, de oriëntatie en locatie van de bal ook voor slechtzienden mogelijk maakt. Grotere ballen zoals zitballen en therapieballen vinden vooral bij therapeutische behandelingen of in fysiotherapiepraktijken hun weg. Ook worden de grotere zitballen in de rugtraining ingezet. In groepfitness-bereik worden extra artikelen zoals Thera Band of ook de kleine Brasils van Togu ingezet. Ook de klassieke vorm van de ballen, de gymnastiekbal hebben wij in onze onlineshop. De klassieke gymnastiekbal vindt u in verschillende kleuren en designs en voor verschillende gebruiksdoeleinden. Naast de Zeitlupenballen hebben wij ook de officieel toegelaten gymnastiekballen voor de ritmische sportgymnastiek en wedstrijdgymnastiek

 

 • Rinkelballen
 • Gymnastiekballen
 • Luchtballonnen
 • Medizinballen
 • Pilatesballen
 • Slingerballen
 • Zitballen
 • Recreatie ballen
 • Speelballen
 • Therapieballen

In dit bereik vindt u alle ballen, die niet direct bij een tak van sport ingedeeld zijn. Voor een beter overzicht oriënteert u zich het beste aan onze ondercategorieën. Van therapieballen via rinkelballen en motoriekballen tot aan de zitballen. Hier kunt u ook medizinballen kopen.