FacebookTwitter

86 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Voetbal, de beste teamsport ter wereld

 

Voetbal: voetballen, trainingsballen of Futsal - All- in Sport heeft uw perfecte bal

Voetbal is de populairste balsport überhaupt. Niet voor niets wordt voetbal ook "Koning Voetbal" genoemd. Deze popuaire teamsport trekt miljoenen mensen in de ban en bij wedstrijden gaan duizenden fans naar de voetbalstadions. Voetbal live beleven is voor vele een regelrechte belevenis. Echter ook thuis kan men wedstrijden uit de voetbal eredivisie voor de televisie zien en beleven. Het hoogtepunt van de voetbalfans wordt om de paar jaren weer bij de wereldkampioenschappen bereikt. De hele wereld draait dan voor een paar weken alleen nog maar om de populairste teamsport ter wereld. Centraal element van deze tak van sport stelt natuurlijk de voetbal zelf weer. 2 teams met elk 11 spelers proberen binnen 90 minuten de bal in het doel van de tegenpartij te schieten. Spanning en nerveusiteit zijn hier inbegrepen. Het materiaal en de eigenschappen van de bal zijn beslissend. Een voetbal geldt als officieel en wordt door de wereld voetbalbond FIFA erkent als deze aan de volgende eigenschappen voldoet: de bal moet absoluut rond zijn en van leer of een gelijkwaardig, geschikt materiaal vervaardigd zijn. Daar bovenop moet de leren bal een minimale omvang van 68,5 cm en een gewicht van minstens 410 gram hebben. Naast de voetballen voor officiële wedstrijden, is er een veelvoud aan andere ballen voor verschillende doeleinden. Van de Futsal-bal tot aan trainingsbal heeft All -in Sport voor elke gelegeheid de juiste. Vindt in de categorie trainingsballen voetbal ballen van bekende merkfabrikanten. De trainingsballen adidas zijn allemaal van hoogwaardige materialen vervaardigd en zijn uiterst duurzaam en onderhoudsvrij. Voor de officiële wedstrijden en de beslissende voetbalderby hebben wij natuurlijk ook de officieel goedgekeurde wedstrijdballen van Derbystar in ons assortiment. De dagen, dat deze teamsport alleen of op gras op op "gravel" gespeeld werden, zijn allang voorbij. Intussen regeert "Köning Voetbal" ook op zaalvloeren en parket, kunstgras, tapijt of zand, wat in de laatste tientallen jaren ook een stortvloed aan verschillende ballen heeft voortgebracht. All-in Sport voert onder andere artikelen van uhlsport, adidas, derbystar en molten, die ook in een set besteld kunnen worden. Het merk derbystar staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De derbystar voetballen zijn in de online shop in verschillende varianten en uitvoeringen leverbaar. Werp dus snel een blik in onze All- In Sport online shop.

 

Voetbal: het ronde moet in het hoekige!

Voetbal, de kleine, ronde, vaak zwart-witte leren bal met het honingraat motief is bij All-in Sport in ontelbaar veel varianten leverbaar. Wij presenteren u een omvangrijk en compleet assortiment aan verschillende ballen voor de voetbaltraining, de officiële wedstrijd en voor verschillende ondergronden. Naast de voordelige, kwalitatief hoogwaardige trainingsvoetbal hebben wij ook zaalvoetballen, futsal, foamballen en officiële wedstrijdballen in een grote keuze in ons programma. Voor elke toepassing is de juiste bal erbij. Afgerond wordt onze portfolio met diverse balpaketten, die verschillende balmaten en balsoorten hebben. Wij hebben:

 

 • Trainingsballen
 • wedstrijdballen
 • Futsalballen
 • Trainingsballen adidas
 • Beach-Soccerballen
 • Zaalvoetballen
 • Reacreatieve voetballen
 • Volley-voetballen
 • Ballennetten
 • Balaccessoires

Natuurlijk vindt u in onze onlineshop ook ballennetten en andere accessoires rondom het voetbal. Er staan ook geschikte voetbaldoelen voor u klaar.

 

Voetballen en alle anderen artikelen, die u voor uw doeleinden bij ons kunt bestellen, voldoen aan de officiële eisen van de FIFA