FacebookTwitter

Dragonskinballen

11 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

DRAGONSKINBALLEN - BALLEN VOOR SPORT, SPEL EN PLEZIER IN ALLE MATEN EN KLEUREN

Een bal is het middelpunt van elke teamsport. Kleine of grote ballen, van leer, synthetisch-leer of schuimstof (foam), een bal bezit altijd een hoog uitnodigend karakter en is het centrale element voor elke balsport.

Nieuw de Dragonskinballen. De zachte ballen zijn niet alleen goed te vangen en te gooien, het doet zelfs geen pijn als je bal tegen je aankrijgt. Deze Dragonskinballen worden gebruikt met name voor de beroemde casual games zoals dodgebal en goed te gebruiken voor trefbal. In onze online shop vindt u verschillende soorten ballen in diverse formaten en kleuren. Meer informatie over de Dragonskinballen raadpleegt u ons persoonlijk via telefonisch of per e-mail.

In onze Online Shop voor ballen kunt u ballen gunstig kopen, simpelweg op Ballen & Accessoires klikken:

DragonskinballenWedstrijdvoetballen en trainingsvoetballen Zaalvoetballen Futsal Beachvolleyballen Volleyballen en Mikasa volleyballen Trainings- en wedstrijdhandballen Basketballen voor training en wedstrijd Gymnastiekballen Tafeltennisballen Badmintonshuttles ProSoft ballen met olifantenhuid Klassieke foamballen Ballenrekken ballenwagens en balopberging Ballentassen en ballennetten

Balpompen U vindt bij ons de klassiekers, zoals voetballen, volleyballen, schuimstofballen en natuurlijk vele andere verschillende ballen voor training, recreatie en wedstrijd. Daarvoor zijn er de bijpassende balaccessoires voor de praktische en ruimte besparende balopberging.