FacebookTwitter

41 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Trainings-handballen en wedstrijd-handballen

 

Handbal - handballen en equipment voor deze snelle teamsport

Handbal is een populaire teamsport met snelle balwisselingen. Im tegenstelling tot het wereldwijde "Köning" voetbal, wordt handbal vrijwel alleen in Europa gespeeld. Zoals bij elke balsport, is ook hier de bal het centrale element. In het handbal worden, al naar gelang leeftijdsklasse en geslacht verschillende handballen gebruikt. Een officiële handbal is gemaakt of van leer of van kunststof en is met lucht gevuld. De bal moet goed in de hand liggen en een goede grip hebben om de verschillende werptechnieken, die voor handbal zo specifiek zijn, uit te kunnen voeren. Valworp, sprongworp of steunworp met de handballen van All -in Sport lukt elke worp. Om technieken aan te leren vindt u bij All -in Sport trainingsballen of softe methodiekballen. In onze onlineshop vindt u een groot assortiment aan ballen - daar is voor iedereen de juiste aanwezig. Wij voeren ook mini-handballen. Deze zijn kleiner en lichter dan de normale handballen, die in de jeugdtraining gebruikt worden. Minihandbal is een variant voor kinderen van 6 tot 9 jaar en wordt met eenvoudigere regels en kleinere doelen, de mini-handbaldoelen, gespeeld. Alle prestatie-georiënteerde handballera vinden bij ons handballen voor de wedstrijd met de IHF-certificering vijvoorbeeld van de merken Kempa en Molten. Handballen van Kempa staan voor kwaliteit in het bereik handbal. In de All -in Sport onlineshop vindt u handballen van Kempa in verschillende uitvoeringen en diverse designs. Voor de schoolsport adviseren wij onze IHF-gecertificeerde Kübler Sport handbal.

 

Handbal - het passende equipment voor scholen, verenigingen en wedstrijden exclusief bij All -in Sport

Voordelige handballen voor de school- en verenigingssport kunt u snel en eenvoudig kopen in onze All -in Sport onlineshop. Blader door ons omvangrijke aanbod van handbal, handballen en accessoires. U vindt in de onlineshop alle officiële en gangbare maten van handballen. Maat 1 is ideaal voor kinderen, maat 2 is voor dames geschikt en de maat 3 is de maat voor heren. Onze mini-handballen ronden het assortiment af. U bent maar 1 click verwijdert van uw perfecte bal. Bij een bestelling verzenden wij uw bal of uw handbalequipment direct, zo krijgt u binnen enkele dagen uw handbal thuisgeleverd.

 

 • Handballen van Molten
 • Handballen van Kempa
 • Wedstrijdhandballen
 • Trainingshandballen
 • Mini-handballen
 • ProSoft handballen
 • Trial handballen

Bij All -in Sport vindt u alle gangbare wedstrijd-handballen van merkproducenten als Molten, Kempa en natuurlijk ook de gecertificeerde wedstrijdballen van Kübler Sport. Voor de keuze van de juiste maat van uw handbal raadpleeg aub. onderstaande tabel.

 

Matentabel voor handballen

Maat Team Omvang Gewicht
Handbal maat 3 Heren, v.a. 16 jaar 58 - 60 cm 425 - 475 gram
Handbal maat 2 Dames, meisjes v.a. 14 jaar
Jongens 12 - 16 jaar
54 - 56 cm 325 - 375 gram
Handbal maat 1 Meisjes 8 - 14 jaar
Jongens 8 - 12 jaar
50 - 52 cm 290 - 330 gram
Handbal maat 0 (mini) Minihandbal, onder 8 jaar 48 cm 290 gram