FacebookTwitter

54 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Accessoires voor ballen en co.

 

Balpompen en andere accessoires - alles rondom de bal bij All -in Sport

Balpompen en andere balaccessoires zijn bijna net zo belangrijk als de bal zelf. Niets is ergelijker dan een slecht opgepompte bal of ontbrekende afsluitdoppen. In onze onlineshop vindt u in de categorie accessoires alle equipment voor uw balsport en teamsport. Naast Balpompen voeren wij ook de passende ballennetten en ballenzakken, zodat u uw ballen eenvoudig, praktisch en comfortabel kunt transporteren. Voor het praktisch verplaatsen van de ballen van het materiaalhok naar de sportaccommodatie zoals sporthal of sportveld, zijn ballennetten, ballenzakken en ballentassen een onmisbare hulpmiddelen. Echter ook voor het transport van de ballen van huis, naar de uitwedstrijd of in het trainingskamp leveren onze ballennetten, ballentassen en ballenzakken onontbeerlijke diensten. Bovendien rollen de sportballen nu niet meer door elkaar, maar zitten praktisch bij elkaar verpakt. Bijvoorbeeld kunnen met de All -in Sport ballenzak tot max. 12 voetballen door 1 persoon naar het sportveld gedragen worden. Vooral in de sporthal komen de ballenwagens en ballenrekken in zicht. Deze dienen met hun transportwielen en de balopberging voor de baltransport. Overal, waar balsport wordt bedreven, zijn ook balaccessoires nodig. Onder de categorie accessoires vindt u in onze onlineshop alles wat u voor uw balsport nodig heeft. Naast een keuze aan balpompen vindt u ook verschillende handpompen. Als vaak bijvoorbeeld veel ballen opgepompt moeten worden, wat b.v. bij verenigingen of scholen het geval is, adviseren wij de elektrische balcompressoren. Vindt ook het ideale ballenrek of andere balopbergingsmogelijkheden in onze onlineshop.

 

Balaccessoires en complete balopbergingssystemen voor sporthallen, verenigingen en fitnessstudio's

U zoekt een optimale oplossing voor de balopberging? All -in Sport biedt verrolbare ballenrekken en vast geïnstalleerde ballenrekken, baltransportwagens en ballenstaanders voor Medizinballen in verschillende uitvoeringen en maten. Vindt u passendes balaccessoires bij All -in Sport. Voor individuele oplossingen en andere vragen over het thema balaccessoires en balopbergingen adviseren wij u graag persoonlijk. Wij verheugen ons over uw telefoontje of uw e-mail.

 

 • Ballenpompen
 • Ballenrekken
 • Naalnippels
 • Ballenwagens
 • Ballenrekken
 • Ballentassen en ballenzakken
 • Ballennetten

Balaccessoires niet alleen voor sporthallen - ook voor kinderopvang en voor de toestelbergingen van sporthallen; hier is de juiste voor alle doeleinden erbij. Bij All -in Sport vindt u een grote keuze aan balaccessoires zoals ballentassen, ballenwagens en ballennetten.