FacebookTwitter

10 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Original Pezziballen en andere ballen voor elke toepassing

Pezziballen en zitballen van Artzt Vitality®, Reebok® of andere merkproducenten kunt u bij ons tegen gunstige condities kopenn. Blader simpelweg in onze All -in Sport onlineshop en bestel de merkballen in verschillende uitvoeringen, die voor verschillende toepassingen de optimale keuze zijn: of voor school- en verenigingssport, voor de individuele training, voot therapeutische oefeningen in de gehandicaptensport of voor revalidatiedoeleinden.

 

Pezziballen - gymnastiekballen van robuuste kwaliteit

Bij All -in Sport zijn Pezziballen in diverse kleuren en verschillende doorsneden vergrijgbaar. Welke maat de juiste is, hangt af van het gebruiksdoeleinde van de bal. Wordt deze b.v. als zitbal gebruikt, is de lichaamslengte van de gebruiker doorslaggevend.

 

Krijg een overzicht van ons veelzijdig assortiment en kies voor een hoogwaardige bal, die kwalitatief en prijstechnisch in alle opzichten overtuigd. Natuurlijk kunt u in onze onlineshop ook de bijbehorende accessoires orderen:

 

  • Stapelhulp-sets
  • Wandbeugels
  • Balschalen

Bent u op zoek naar een gymnastiekbal, die aan al uw eisen voldoet, bent u ben ons aan het juiste adres, bovendien bieden wij balkussens en vele andere artikelen voor een effectieve training aan.

 

Twijfel niet om contact met ons op te nemen, indien u een gedetailleerd vakbekwaan advies wenst. Wij leggen grote waarde op de tevredenheid van onze klant en nemen graag de tijd voor de beantwoording van uw vragen, zodat u op de behoefte gebaseerde merkproducten kunt kopen.

 

Indien u Pezziballen wilt aanschaffen, is de All -in Sport onlineshop ue eerste adres op het internet. Wij verheigen ons op uw interesse.