FacebookTwitter

Foam dobbelstenen & foam frisbee’s

9 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Foam dobbelstenen - speelplezier in grootformaat

De foam dobbelstenen uit ons assortiment garanderen veel speelplezier in de kinderopvang, in het klaslokaal en verder overal, waar met veel plezier gesport en gespeeld wordt. Met onze dobbelstenen wordt het voor kinderen makkelijker om spelenderwijs de cijfers te leren herkennen en toe te passen en verhoogt tegelijkertijd het plezier in rekenen.

 

Robuuste foam dobbelstenen

De foam dobbelstenen zijn licht een ook door kleine kinderhanden goed te grijpen. Daardoor wordt de dobbelsteen niet alleen tot een spannend element, maar ook tot uitbundig plezier.

 

In de All -in Sport onlineshop kunt u kiezen uit de volgende foam dobbelstenen

  • met verschillende kantlengtes
  • in verschillende kleuren
  • los of in een set

Welke variant voor uw toepassing geschikt is, beslist u het beste zelf. Bij ons profiteert u in elk geval van een attractieve prijs-/kwaliteitverhouding. Dat geldt natuurlijk ook, als u Futsal-ballen, voertballen, handballen, basketballen of volleyballen wilt kopen.

 

In ons assortiment vindt u overigens ook dobbelstenen van schuimstof, die voorzien zijn van een PU ("Olifantenhuid"), en een breed assortiment aan schuimstofballen en -frisbee's in verschillende uitvoeringen. Zoekt u een voordelige foam dobbelsteen, dan vindt u die bij All -in Sport zeker.