FacebookTwitter

48 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Volleyballen, trainingsballen en wedstrijdballen

 

Volleybal: volleyballen bij All -in Sport - blokken en smashen zoals de profi's

Volleybal is een populaire balsport met een lange traditie. Het werd in 1895 in de USA ontwikkeld en was toen onder de naam "Mintonette" bekend. Deze balsport werd toen als trainings- en recreatief-spel ontwikkeld voor ouderen en senioren. Het spel, dat een mix is tussen handbal en tennis was, kreeg pas later de karakteristieke naam volleybal. Omdat bij het spelen van de bal, de bal niet gevangen, maar direkct geslagen wordt, dus "volley" gespeeld wordt, werd dit balspel volleybal gedoopt. Onder deze naam werd deze balsport ook in Europa bekend en verspreide zich snel als recreatiesport. 1942 werd volleybal voor het eerst bij de Olympische Spelen gedemonstreerd en goed 20 jaar later werden de eerste wereldkampioenschappen volleyball gespeeld. Tegenwoordig telt volleybal tot de populairste teamsporten, naast voetbal, handbal en basketbal. Volleybal is geliefd bij jong en oud. Als basissport en basis-teamsport is spel een vast bestanddeel van elk curriculum van de basisschool tot aan voortgezet onderwijs. Het officiële speelveld is 18 meter lang en 9 meter breed en wordt in het midden door een net gedeeld. Elk 6 veldspelers per team proberen met minstens 1 en hoogstens 3 balcontacten per beurt, de bal op de grond van het speelveld van de tegenstander te spelen. Het bovenhands en onderhands spelen zijn quasi basisvaardigheden in het volleybal. Met methodische oefeningen wordt het toespelen getraind. Met behulp van de smash kan de bal over het net in het tegenoverliggend veld geslagen worden. De volleybal zelf heeft binnenin een rubber binnenbal en de buitenhuid is over het algemeen van leer of kunststof. Qua kleuren moet de bal aan de actueel geldende FIVB regels voldoen. Met een vooraf opgegeven, maximale binnendruk van ca. 318 hPa stuit de bal goed en heeft goede vluchteigenschappen. In ons omvangrijk assortiment aan verschillende volleyballen vindt u zeker ook voor u de perfecte bal voor smashen en blokken. Werp een blik in onze onlineshop en zoek de ideale bal voor uw volleybalafdeling in de categorie volleybal.

 

Volleyballen van merkproducenten bij All -in Sport

Volleyballen en equipment van merkproducenten vindt u gemakkelijk in onze onlineshop bij All -in Sport. Met de merknamen Molten of Mikasa, koppelt men heel automatisch volleybal. Volleyballen van Mikasa en Molton staan voor beste kwaliteit. Hoogwaardige zaal- en beachvolleyballen kunt u voor gunstige prijzen in de All -in Sport onlineshop bestellen. Naast officiële wedstrijdballen vindt u bovendien een groot assortiment aan volleyballen in onze webshop

  • School
  • Vereniging
  • en voor recreatie.

Onze lichte, softe volleyballen zijn uitermate geschikt voor de training met kinderen en jongeren. Ongeacht voor welk ambitie, bij ons is elke volleybal een echte voltreffer, want wij leggen hoogste waarde op moderne artikelen, die optimaal verwerkt zijn en voldoen aan de officiële regels. Kijk op de diverse productpagina's voor de eigenschappen en voordelen van elke individuele volleybal, die u voor de wedstrijd of training in de hal respectievelijk op het beach-speelveld wilt gebruiken. Bij All -in Sport profiteert u van een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en een 3-jarige garantie op alle producten, die voor voetballen net zo geldt als voor volleyballen. Bestel direct online!