FacebookTwitter

72 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Sport, spel, plezier met schuimstofballen van All -in Sport

 

Ballen: speelvreugde met zachte schuimstofballen

Ballen zijn waarschijnlijk de oudste spel- en trainingsartikelen überhaupt. Ballen zijn er in ontelbare varianten en vormen. Ballen zijn het centrale element van bijna elke teamsport: voetbal, basketbal, handbal, of racketsporten, het draait vrijwel altijd om de bal. Voor het aanleren van de karakteristieke technieken aan en met de bal, biedt zich het gebruik van trainingsballen en methodiekballen aan. Verschillende zachte schuimstofballen worden graag ingezet, om spelenderwijs en angstvrij sportspecifieke techniekkenmerken te trainen en te in te prenten. De schuimstofbal PU-Soft voetbal wordt vooral in het Bambini-voetbalbereik voor doelschiettraining ingezet, omdat de bal extreem zacht en licht is. Zelfs bij directe treffers brengt de bal geen pijn toe en biedt daarom een angstvrij en blessurevrij spelgenoegen. Ook in het handbalbereik is de ontwikkeling van het balgevoel zeer belangrijk. Ook hier wordt bij de kinder- en jeugdtraining graag met schuimstofballen gewerkt. All -in Sport heeft hiervoor de passende schuimstofbal in de All -in Sport onlineshop. De schuimstofballen voor het handbalbereik zijn makkelijk te vangen en goed te grijpen. Ook de correcte werptechniek is met de schuimstofbal makkelijk aan te leren. In de methodische introductie van het bovenhands toespelen in het volleybal worden naast luchtballonnen ook graag foamballen gebruikt. Hierbij wordt de foambal bij het zogenaamde "bal over het koord" over het koord of het provisorische net geworpen. Zo wordt het balgevoel en de coördinatie getraind en gestimuleerd. Met onze zachte volleybal ondersteunen wij graag uw volleybaltraining. In onze All -in Sport onlineshop vindt u naast schuimstofballen voor volleyball, voetbal of handbal ook schuimstofballen voor de tennistraining en zachte ballen voor sport, spel en plezier in de hal of buiten. Blader door onze grote keuze aan schuimstofballen en kies uw ideale bal in de gewenste maat en kleur.

 

Schuimstofballen - ballen voor sport, spel en plezier in alle maten en kleuren

Schuimstofballen zijn speciaal bij kinderen geliefd. De zachte, softe, lichte ballen zijn niet alleen goed te vangen en te werpen, ook als men een keer geraakt wordt door de bal doet het lang niet zo'n pijn, als bij een normale, harde bal. Speciaal voor de bekende recreatiesporten zoals Völkerball en Brennball worden zeer graag zachte foamballen gebruikt. In onze onlineshop vindt u diverse softe ballen in de verschillendste maten en kleuren. U vindt hier ook een grote keuze aan frisbee's en dobbelstenen van schuimstof in onze All-in Sport onlineshop. Blader in onze categorie foamballen / schuimstofballen of laat u telefonisch of per email door ons persoonlijk adviseren. Samen vinden we de perfecte schuimstofbal voor uw spelplezier.

 

 • Opencellige schuimstofballen
 • geslotencellige schuimstofballen
 • Ballen met olifantenhuid
 • ProSoft ballen
 • Frisbee's
 • Foam dobbelsttenen

In de All -in Sport onlineshop vindt u een groot assortiment aan schuimstofballen: verschillende maten, verschillende stuiteigenschappen, verschillende oppervlaktestructuren. Bij ons vindt u zeker de geschikte schuimstofbal / foambal voor elk spel of elke tak van sport.