FacebookTwitter

46 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Basketballen, basketbal en trainingsbasketballen

 

Basketbal - ballen voor scholen, verenigingen en wedstrijden van All -in Sport

Basketbal werd ooit door een Canadees als zaalsport ontwikkeld en is tegenwoordig in de hele wereld bekend. Vooral in de USA en in China is basketbal een zeer populaire balsport. Sinds 1936 is deze teamsport een officiële Olympische discipline en teams uit de hele wereld spelen spannende matches. Succesvolle basketballers zijn meestal lange, atletische jonge mannen, die ware balkunstenaars zijn. De topcompetitite in de wereld in de NBA in de USA. Supersterren spelen daar met Spalding ballen. Een ideale basketbal weegt max. 625 gram en heeft een omvang van 75 cm. Omdat de bal tijdens het spel geplet, of nog beter gedribbelt wordt, moet deze een goede stuit bezitten. Officiële wedstrijd basketballen, trainings basketballen of softe methodiek basketballen vindt u in onze onlineshop. Voor elke toepassing is in onze categorie basketbal de juiste aanwezig. Wij voeren bijvoorbeeld ook basketballen maat 3 voor kinderen v.a. 6 jaar. Deze zijn kleiner en lichter dan de normale basketballen voor volwassenen. Voor jongeren en volwassenen voeren wij wedstrijd basketballen en trainingsbasketballen van de producenten Spalding, Molten en Baden in ons assortiment. Spalding is een van de bekenste leverancier in het basketbalbereik. Spalding basketballen worden bij officiële wedstrijden van de NBA ingezet en zijn daardoor wereldberoemd. De meeste basketballen zijn gecertificeerd en door de FIBA erkent. voor de basketbalmatch outdoor zijn de Streetballen ontwikkeld. De oppervlaktestructuur is duurzaam en slijtvast en zo op het spel op straat of op verharde plekken afgestemd. Voor de schoolsport adviseren wij onze Kübler Sport basketbal School resp. de basketballen Molten School Master of Molten School Trainer. Jongeren kinderen hebben veel plezier met de basketbal Rainbow.

 

Basketballen - voor streetball en co. vindt u de juiste basketbal bij All -in Sport

Basketballen voor alle vormen van het basketbal. In de hal, het sportveld of voor Streetball: het omvangrijke productasssortiment in de All -in Sport onlineshop biedt alle gangbare balmaten met alle vereiste baleigenschappen. Ook qua desgin blijven bij de ballen in onze shop geen wensen open. Van een recreatiebal tot aan een trainings- en wedstrijdbal; All -in Sport is de juiste partner voor uw basketbal.

 

 • Basketballen van Molten
 • Basketballen van Spalding
 • Basketballen van Baden
 • Wedstrijdbasketballen
 • Trainingsbasketballen
 • Streetballen

Bij All -in Sport vindt u alle gangbare wedstrijd-basketballen van merkproducenten als Molten, Spalding , Seamco en Baden. Voor de keuze van de juiste maat van uw basketbal, raadpleeg aub. onderstaande tabel voor basketballen.

 

Maattabel voor basketballen

Maat Team Omvang Gewicht
Basketbal maat 7 Heren 75 - 78 cm 567 - 650 gram
Basketbal maat 6 Dames 72 - 73 cm 510 - 567 gram
Basketbal maat 5 Kinderen v.a. 10 jaar ca. 70 cm ca. 485 gram
Basketbal maat 3 Kinderen v.a. 6 jaar 57 cm 315 gram