FacebookTwitter

All-In Sport: <p>Een Tipp-schop bal in XXL-formaat voor grote en kleine voetbalfans - groot voor scholen of klaslokalen, ook geschikt.</p>
<p> </...

Blite-Ball Tipp-Kick XXL

Blite-Ball Tipp-Kick XXL

Art.nr.: F6018
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 17,05

Stk.
€ 17,05
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

Een Tipp-schop bal in XXL-formaat voor grote en kleine voetbalfans - groot voor scholen of klaslokalen, ook geschikt.

 

De Tipp-kick XXL Blite bal is gemaakt van zacht schuim en biedt gevarieerde nieuwe types van spelen voor alle leeftijden in de hal of op het gazon. De XXL Blite bal was vervaardigd uit gecoat schuim. Dankzij haar 12-vierkant plastic omslag brengt de bal veel plezier zowel voor binnen als buiten. De helft van de bal is zwart, wie weet van anderen.

 

Product details Blite bal:

-Afmeting: Ø 23 cm

-Materiaal: gecoat polyurethaan schuim

-12-plein -Kleur: zwart/wit

-waterafstotende

-Indoor en outdoor

-voor alle leeftijden

 

Met deze softbal, gevarieerd team spelen studenten kunnen spelen met de hand of de voet. Maar geduld is nodig wanneer moet wachten totdat de bal zich bevindt en de overhead kleur besloten welke team moet de volgende zet.

 

De bal Tipp-kick XXL Blite kunt veel nieuwe vormen van spel en is erg populair bij alle groepen van de sport. Het idee achter de bal Tipp-kick XXL was het ontwikkelen van een voetbalclub, of het spelen van de bal, die kan worden afgespeeld op een kleine ruimte en in de woonkamer of klaslokalen.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.