FacebookTwitter

All-In Sport: <p>n de Verenigde Staten een cultus, is de footbag koorts ook uitbrak in Europa. In een weefsel zak gevuld met granulaat gespeeld alleen ...

Original Footbag Eggi

Original Footbag Eggi

€ 9,10

Stk.
Vanaf: € 9,10
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

* Verplichte velden

n de Verenigde Staten een cultus, is de footbag koorts ook uitbrak in Europa. In een weefsel zak gevuld met granulaat gespeeld alleen of samen met van benen en voeten. We onderscheiden twee verschillende soorten gokken: vrije slag en netwerk. De netwerkversie wordt gespeeld op een veld Badminton-en kleinbedrijf, het hangt af van het netwerk op een hoogte van 1,52 m. Er zijn twee variaties van netwerk: dubbele en single. Op het dubbele, mogen beide spelers van een team de bal omhoog driemaal, spelen ze uiteindelijk in het speelveld van de tegenstander team (kick) aanraken. In het enkelspel, de speler kan Raak de bal, echter, slechts tweemaal. Vrije stijl alleen wordt gespeeld en het gaat om het uitvoeren van zo veel mogelijk, dat moeilijkste prestaties zonder dat deze naar beneden valt.De Eggis is er in drie verschillende maten en hardheden voor Choooses en freestyle.

 

De functies van het product:

-Footbag Ric 11, freestyle, super zacht -Footbag Trinidad 13, allround, medium harde -Footbag Trinidad 40, allround, hard, ca 60 g. Footbags zijn gemakkelijk te bereiken en zijn echt geweldig in de hand. U mag dus heel goed te jongleren.

 

 

LET OP! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden als gevolg van kleine onderdelen gevaar voor verstikking.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.