FacebookTwitter

Kasten

 

 

 

 

 

Safekasten

Garderobekasten

Materiaalkasten

Kinderkasten

Kübler Sport: Fächerschränke  Kübler Sport: Garderobenschränke  Kübler Sport: Geräteschränke  Kübler Sport: Kinderschränke

 

 

 

Materiaalkasten, safekasten en garderobekasten

 

Materiaalkasten voor sporthallen, gymzalen en scholen

Een materiaalkast is vaak in toestelbergingen van sporthallen te vinden. Materiaalkasten zijn ideaal, om sportartikelen zoals ballen, kegels, partijhesjes, hoepels, knotsen, stokken, touwen en veel meer accessoires, die voor de sportles nodig zijn, op te bergen. Het kleinmateriaal zoals b.v. knotsen, kunnen met behulp van een ingebouwde beugels ordelijk in de materiaalkast opgeborgen worden. Ook speciale touw- en kabelbeugels zijn in de metalen materiaalkasten inbouwbaar. Extra scheidingswanden, en legplank en een bodembak scheppen ruimte voor de opberging van verschillende kleinmaterialen, ballen en sportequipment en zorgen voor orde in uw materiaalkast.
Wat u ook wilt opbergen, bij All-in Sport vindt u de bijpassende materiaalkasten. In ons assortiment vindt u materiaalksten met dichte draaideuren / schuifdeuren of open draaideuren / schuifdeuren. De materiaalkasten Sport vindt u bij ons in verschillende uitvoeringen en in verschillende designs. Van de klassieke sportmateriaalkast, die met hoepelbeugel, knotsenrek en bodembak is uitgevoerd, tot aan speciale materiaalkast voor ballen met max. 5 legplanken; in zake materiaalopberging blijft bij All-in Sport niets te wensen over.
Al onze materiaalkasten kunt u overigens middels een cilinderslot afsluiten. Zo zijn de sportartiklen niet alleen ordelijk en ruimtebesparend, maar ook veilig opgeruimd en beschermd tegen oneigenlijk gebruik. Vindt in onze onlineshop de materiaalkast, die het beste in uw ruimte past. Niet alleen uitvoering en design van de materiaalkast kan individueel gekozen worden, ook in de afmeting bieden wij u verschillende modellen. Onze sportmaterialenkast BASIC bijvoorbeeld is leverbaar in de afmeting: 195 x 120 x 50 cm met dichte draaideuren. Aanzienlijk meer opbergruimte biedt onze XL versie materiaalkast TYP III met 195 x 190 x 60 cm en dichte schuifdeuren. Voor een professionele inrichting van uw ruimte met de geschikte materiaalkasten, neem aub. contact met onze experts op.

 

Kleedkamerkasten, garderobekasten en safekasten voor scholen en sportaccommodaties

Garderobekasten of kleedkamerkasten mogen in geen kleedkamer ontbreken. Een afsluitbare kleedkamerkast brengt niet alleen orde in de kleedkamer, ook waardevolle voorwerpen kunnen zo veilig opgeborgen worden. In de garderobekast zijn, al naar gelang de afmeting, jassen, schoenen en kleding zuiver en netjes op te bergen. Ook de sporttas vindt op de bodem van de kast meestal een plek. Elk vak van de kast is uitgevoerd met een cilinderslot en kan separaat afgesloten worden. Zo knn elke sporter makkelijk alles, wat niet voor het sporten nodig is in de kleedkamer, in een kast opbergen.
In ons omvangrijke kastasssortiment van All-in Sport vindt u garderobekasten in verschillende uitvoeringen. De garderobekast BASIC is uitgeoverd met een kledingstang, hoedenplank en 3 schuifhaken. De garderobekast BASIC is 185 cm hoog en 50 cm diep. Bij onze dubbele garderobekast BASIC zijn de individuele vakken kleiner en boven elkaar geplaatst. Bovendien vindt u in onze onlineshop ook een garderobekast met bank. De bank kan als comfortabele zitgelegenheitd voor omkleden of als extra praktische legplank gebruikt worden.
Naast complete kastmodules vindt u in onze onlineshop ook nuttige extra equipment zoals extra sloten voor kleedkamerkasten of kastnummerisystemen. Kleedkamerbanken en vrijstaande garderobenstaanders behoren natuurlijk ook tot ons assortiment. Naast de kleedkamerinrichting vindt u bij ons ook safekasten voor b.v. scholen en kinderopvang. Deze safekasten kunnen bijvoorbeeld als lockers in de school gebruikt worden. Zo heeft elke scholier de mogelijkheid in de school in zijn of haar locker materiaal zoals boeken, schriften en waardevolle voorwerpen op te bergen. Safekasten, garderobekasten of kleedkamerkasten, in onze onlineshop zijn ze te vinden. Het assortiment wordt compleet door een veelvoud aan deurkleuren.

 

  • Safekasten (lockers)
  • Garderobekasten
  • Materiaalkasten
  • Kinderkasten
  • Vakkenkasten
  • Kasten voor scholen
  • Kasten voor sporthallen
  • Materiaalkast Sport
  • Garderobekast met bank

Sportartikelen en veel andere zaken bergt u praktisch en veilig op in de All-in Sport safekasten, garderobekasten en materiaalkasten.