FacebookTwitter

24 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Scoreborden, scoreborden sport, scoreborden voetbal, scoreborden tennis

 

Scoreborden - alles in één oogopslag in de sporthal

Scoreborden voor sporthallen, scholen en verenigingen, vindt u in onze onlineshop in een groot assortiment. De kwalitatief hoogwaardige scoreborden zijn voor alle takken van sport beschikbaar. Bijvoorbeeld vindt u in de All- in Sport shop scorborden voor volleybal, handbal of scoreborden voor voetbal en voor andere sporten. De scoreborden zij een vast bestanddeel van sporthallen en sportaccommodaties, die voor balsporten en teamsporten geoutilleerd zijn. Naast de weergave van de scores, zijn de scoreborden ook uitgevoerd met tijdmeting. Zo kan eenvoudig de speeltijd gemeten worden.
Niet alleen scoreborden voor voetbal of scoreborden voor basketbal zijn in onze All- in Sport onlineshop verkrijgbaar. Met onze Multisport scoreborden wordt uw hal tot locatie van ontelbare, verschillende matches. Het Multisport scorebord is voor baskbal, volleybal, tafeltennis, handbal en vele andere sporten inzetbaar. Met grote rode LED-cijfers wordt hier niet alleen de speelstanden weergegeven, ook de setstanden en de speeltijd kan indien gewenst weergegeven worden.
Voor scholen, training en recreatie zijn de niet elektronische scoreborden te koop. Het Allround scorebord is flexibel overal inzetbaar en is zeer duurzaam.


Vindt in onze onlineshop voor elke toepassing het geschikte scorebord. Van de grote elektronische scoreborden met ontelbare functies tot aan eenvoudige elektronische of niet elektronische scoreborden, in onze onlineshop is voor ieder wat wils. Extra accessoires en uitbreidingen zoals bijvoorbeeld 24-seconden-borden voor basketbal kunnen ook direct hier in de onlineshop besteld worden. Voor scholen, in sporthallen of voor professionele toepassing, All-in Sport scoreborden zijn vanwege de LED-lampen goed leesbaar, ook van verre afstand.