FacebookTwitter

75 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Eerste-hulpmaterialen, balcompressoren en lerarenbureau

 

Balcompressoren, eerste-hulpuitrusting en andere materialen voor in de sporthal

Facilitaire ruimtes optimaal uitrusten - in de facilitaire ruimtes van sportaccommodaties heeft men de mogelijkheid om nuttige dingen onder te brengen: krukjes, stoelen of een lerarenbureau, waarachter de sportleraar aantekeningen voor de sportles kan maken. Voor sportteams zijn hier een behandelbank voor fysiotherapeutische behandelingen van de sporters te plaatsen. In de facilitaire ruimtes zijn bovendien balcompressoren voor het snel en ongecompliceerd oppompen van ballen te plaatsen.

 

Eerste-hulpuitrusting voor sportaccommodaties

Wat in geen geval mag ontbreken is de implementatie van een eerste-hulpuitrusting. Hiertoe behoren verbandkasten, EHBO-koffers, EHBO-tassen, reddingsfolie, cold-compressen en ijskoffers. Verbandkasten zijn leverbaar in verschillende afmetingen en optioneel met en zonder vulling. Bovendien kunt u bij All-in Sport navulverpakkingen voor verbandkasten kopen. Eerste-hulp koffers zijn er optineel voor de schoolsport of in sportspecifieke uitvoeringen voor voetbal, atletiek, volleybal, handbal, en in versies voor het sportveld en sporthal.


Voor de optimale spelersverzorging vindt u in onze onlineshop behandelbanken en massagebanken. Naast de vast installeerbare behandelbanken, vindt u bij ons ook inklapbare behandelbanken of een draagbare Koffer-massagebanken. Opwarmolie, sportgel en ook coolspray en coolgel zoals b.v. Biofreeze leveren wij graag mee.

 

 • Balcompressoren
 • Eerste-hulp koffers
 • Playmate ijsbox
 • Behandelbanken
 • Lerarenbureau
 • Stoelen en krukjes

All- in Sport biedt u alles, wat u in facilitaire- of regieruimtes kunt gebruiken. Behandel- en ligbanken in verschillende uitvoeringen, balcompressoren, een groot eerste- hulp assortiment en nog veel meer vindt u hier.