FacebookTwitter

7 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Bescherming en beschutting door een dugout

Een dugout is een overdekt bouwwerk of hok aan de zijkant van veldsporten bij b.v. voetbal, hockey, rugby en honkbal. Tijdens de rust of na een wissel houden de spelers zich hier op. De coach en reservespelers bevinden zich tijdens de wedstrijd ook in de dugout. All- in Sport biedt deze sporters, coaches en verzorgers een weerbestendige en veilige plek langs de zijlijn in b.v. een verplaatsbare dugout.

 

Dugouts van All-in Sport

De dugouts van All-in Sport zijn stijlvol, van hoge kwaliteit en bestand tegen alle weersomstandigheden. We bieden verschillende afmetingen en uitvoeringen dugouts aan en transportwagens om het verplaatsen of vervoeren van de dugout makkelijker te maken. Tevens bevat ons assortiment luxe, lederen dugout stoelen met stoelverwarming voor het ultieme comfort. All-in Sport biedt de volgende drie dugout modellen aan:

 

Dugout CHAMPION

Deze dugout is de goedkoopste variant in ons assortiment en is tijdens Euro 2012 gebruikt. De dugout heeft een aluminium basisframe met transparant acrylglas aan de zijkanten en polycarbonaat aan de achterzijde. Het CHAMPION model heeft een hoogte van 1,8 meter en een diepte van 1 meter. Het model kan worden aangeschaft met een lengte van 200 cm tot 500 cm. De robuuste dugout is uitgevoerd met kunststof zittingen met rugleuning.

 

Dugout EUROPA

De dugout heeft een uiterst solide frameconstructie en is eenvoudig en snel zelf te monteren. Dit model is verkrijgbaar in een lengte van minimaal 500 cm en maximaal 650 cm. In plaats van aparte zittingen, kun je kiezen om de dugout te voorzien van zitbanken. Het EUROPA model is 206 cm hoog en heeft een diepte van 120 cm. Voor complete veiligheid worden beveiligingsmaterialen en vier grondankers meegeleverd. Het model kun je laten uitvoeren met polycarbonaat of acrylglas platen.

 

Dugout EXLUSIVE

Doordat dit model volledig uit één stuk is gelast, is de aanblik zeer stijlvol. Er is geen montage meer nodig en de wanden bestaan uit transparant polycarbonaat. De dugout wordt uitgevoerd met 4 tot 10 kuststof stoelen. Vanzelfsprekend hangt het aantal zitplaatsen af van de gekozen lengte van de dugout (200 cm tot 500 cm). Achter de stoelen is er een mogelijkheid voor het opbergen van sporttassen, bidons en sportkleding. De dugout heeft een diepte van ongeveer 1 meter en een hoogte van 1,8 meter. Ook deze dugouts zijn gebruikt tijdens Euro 2012.