FacebookTwitter

Afvalbakken, afvalmanden, afvalverwerking, afvalbakken sportvelden

 

Afvalbakken, vuilnisbakken en afvalverwerking voor sportveld, stadion bij All- in Sport

Afvalbakken, afvalmanden en complete afvalverwerkingssystemen van All- in Sport zorgen voor order en netheid op het sportveld, in het stadion of de sportaccommodatie. Afval en vuil zijn helaas overal aanwezig. Zodat afval en vuil niet in de natuur landt, mogen in openbare gebouwen en op (sport)velden afvalbakken en vuilnisbakken zeker niet ontbreken
Afvalbakken voor sportvelden, zwembaden, schoolpleinen en speelplaatsen en parken, bij All- in Sport vindt u een groot assortiment aan afvalbakken in verschillende uitvoeringen en capaciteiten. Vuilnisbakken van PVC voor voetbalstadions in grasgroen of afvalbakken in knaloranje, met onze goed zichtbare, opvallende afvalsystemen landt het afval en vuil in ieder geval daar, waar het hoort - in een bak! De bakken zijn heel eenvoudig miet behulp van een beugel aan de wand of paal aan te brengen.
Ook de klassieke afvalbakken van verzinkt staal vindt u in onze onlineshop in de categorie afvalbakken. De klassieke gaas afvalbak heeft een plaatstalen bodem en is in verschillende afmetingen leverbaar. De gaas afvalbakken zijn met 63 liter, 75 liter en 118 liter volume leverbaar. De afvalbakken van staal zijn speciaal voor stadions, turnhallen of sportvelden met poten uitgevoerd. Natuurlijk zijn de stalen afvalbakken ook voor wandbevestiging leverbaar. De geschikte beugels voor wanden of aan palen voor de klassieke afvalemmers zijn natuurlijk ook in de All- in Sport onlineshop verkrijgbaar.