FacebookTwitter

142 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Scoreborden, muziekinstallaties, afschermnetten voor de sporthal, wandklokken

 

Sporthalinrichting van A - Z bij All-in Sport

Begonnen door de scoreborden in verschillende maten en uitvoeringen, via afschermnetten en ballenvangers en praktische ballenwagens en ballenrekken, tot aan complete, individuele bodemmarkering, vindt u in het menu sporthalinrichting alles wat u voor het soepel sporten in uw hal nodig heeft. Ook vindt u hier een groot assortiment aan moderne, multifunctionele muziekinstallaties en microfonen voor sportmanifestaties of voor schoolsport. In het bereik sporthal biedt All-in Sport een grote bandbreedte aan nuttige en essentiële uitrusting voor sporthallen, turnhallen en gymnastiekzalen aan.

 

Scoreborden, bodemmarkeringen, muziekinstallaties en afschermnetten voor de moderne sporthal

Scoreborden of speelstandweergaven zijn bij ons in verschillende afmetingen en uitvoeringen leverbaar. Onze LED Multisport scoreborden zijn zowel voor de sporten badminton, basketbal, zaalvoetbal, handbal, tennis, tafeltennis, zaalhockey en volleybal geschikt. De LED scoreborden worden vast aan de zaalwand geïnstalleerd en door een cockpit aangestuurd. Bovendien vindt u in het bereik scoreborden elektronische secondenborden met 24/14 seconden aanvalstimers, speeltijdweergave en timerstop. De speciale scoreborden voor basketbal voldoen aan de actuele FIBA regels en met een cijferhoogte van 25 cm en een gemiddelde zichtwijdte van max. 130 meter, zijn deze scoreborden ook in de grotere hallen goed zichtbaar. Naast de vastgemonteerde scoreborden, vindt u in onze onlineshop ook mobiele scoreborden en niet-elektronische scoreborden.
Bij een professionele zaalinrichting behoren naast b.v. scoreborden ook afschermnetten. Afschermnetten beschermen de wnaden en vertrsgen het terugkaatsen van ballen in sporthallen of multifunctionele ruimtes. De afschermnetten zijn in verschillende kleurcombinaties, materiaaldiktes en maaswijdtes bij ons verkrijgbaar.


Voor een optimale sound in uw hal of in uw gymzaal zorgen onze muziekinstallaties en soundsystemen. U vindt in onze onlineshop digitale soundsystemen, draagbare installaties en versterkerboxen. Een mobiele muziekinstallatie biedt het voordeel, dat het locatie-onafhankelijk ingezet kan worden, zowel binnen en buiten. Voor elke muziekinstallatie vindt u bij ons ook de bijpassende microfoon of headset. Voor de optimale geluidsversterking in uw hal, leslokaal of manifeststiehal adviseren wij u graag.

 • Scoreborden
 • Speelstandweergave
 • Vloerbedekking
 • Bodemmarkeringen
 • Muziekinstallaties
 • Afschermnetten
 • Wandklokken
 • Radiografische klokken