FacebookTwitter

34 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Leermiddelen, flip-overs, inrichting voor lerarenkamer

 

Flip-over, whitebord, tactiekbord - leermiddelen voor schoolsport, recreatie en topsport

Flip-overs, whiteborden, magnetische whiteborden en krijtborden zijn nuttige hulpmiddelen voor theorie in de sport. Voor de schoolsport zijn Flipovers en Whiteborden onontbeerlijk. De algemene theorieles wordt direct veel duidelijker, als men de supercompensatiecurve en de verschillende mogelijkheden van prestatieverhoging op Flipover-papier afbeeld. Ook de officiële volleybalregels of de spelregels bij basketbal kunnen dankzij Flipover, Flipover-papier en Flipover-stiften aanschouwelijk verduidelijkd worden. In onze onlineshop vindt u zowel mobiele Flipovers met wielen voor praktische en veelzijdige toepassing in de sporthal, in de facilitaire ruimte of in de gymzaal en op de atletiekbaan. Naast de mobiele variant kunt u in onze onlineshop Flipovers kopen met een stabiel 3-pootsstatief. De Flip-over staanders zijn allemaal in hoogte verstelbaar. De bijpassenden Flipover-stiften besteld u er makkelijk bij.
Whiteborden en Whiteboard-markers vindt u ook in onze onlineshop. In tegenstelling tot Flipovers kunt u het Whitebord met speciale Whitebord-stiften direct beschrijven. Met behulp van een Whitebord-spons is het bord in een handomdraai weer te reinigen en nieuw te beschrijven. Speeltactiek en looplijnen zijn aan de hand van aantekeningen op het Whitebord goed te volgen.
Apropos tactiek - bij elke sport behoort de juiste tactiek. voor zorgvuldige trainers ist een magnetisch tactiekbord onontbeerlijk. De magneten stellen de spelers van het eigen team en die van de tegenstander voor. Zo zijn opstellingen voor te bereiden en looplijnen zichtbaar te maken. Trainers, leraren en coaches vinden bij All -in Sport alles, om hun pupillen de tactiek, begrijpelijk en aanschouwelijk te verduidelijken. Om een groep tactiek of spelregels bij te brengen, zijn ook de Taktifol foliën optimaal. Op basis van de elektrostatische lading hecht Taktifol op elke gangbare ondergrond en is volledig zonder residuen weer afneembaar. Taktifol biedt ook de mogelijkheid om met permanentmarkers thuis de basisopstelling voor te bereiden en met uitwisbare Taktifol-markers ter plekke de looplijnen en taktische specificaties te variëren. Taktifol is er voor voetbal, handbal, basketbal, volleybal en als Taktifol Universeel, waarop geen speelveld voorgedrukt is. Onze Taktifol-set speicaal voor de schoolsport bestaat uit verschillende Taktifol foliën en een marker in de kleur zwart en een in de kleur rood.
Andere effectieve hulpmiddelen voor de bemiddeling van takken van sport zijn bovendien krijtborden en coachborden. Voor trainers, voor recreanten en topsporters vindt u in onze onlineshop trainer-Workbooks waarin de training en wedstrijden systematisch gedocumenteerd en voorbereid kunnen worden. De praktische ringboeken zijn handzaam en passen in elke sporttas.

 

Bureau, ordnerkast en alles wat in de lerarenkamer en facilitaire ruimte nodig is

Ook de beheerdersruimte in de sporthal, de kleedkamers of de facilitaire ruimtes in sporthallen/gymzalen moeten professioneel ingericht zijn. Tot een functionele uitrusting behoort in elke geval een bureau. Het bureau van All- in Sport biedt enerzijds een groot werkvlak en anderzijds een afsluitbare kast. Ook afsluitbaar zijn onze kantoorkasten en aktekasten. In kleine facilitaire ruimtes en kleedkamers biedt een aktekast opbergruimte voor ordnera, papieren en literatuur. Onze All-in Sport aktekasten b.v. sporthallen worden met 4 legplanken en cilinderschloten geleverd. De kantookast biedt bovendien ruimte voor ordners en co. en voor kleding. Zo creëert u orde, ook in de kleinste ruimte. Met onze praktische zeepdispender voor wandophanging en de bijbehorende navulzeep, staat ook bij de wastafel alles op zijn plek. Ook universele dispenders, die zowel als zeepdispender, maar ook voor desinfectiemiddelen gebruikt kunnen worden, vindt u in onze onlineshop. Vouwhanddoekdispnders en vouwhanddoeken leveren wij u ook graag. Richt uw fysiotherapieruimte, uw kleedkamer, de beheerderruimte in de sporhal of de gymzaal in met equipment van All- in Sport. Graag adviseren wij u en plannen voor u een individueel inrichtingsconcept. Wij vinden voor elke ruimte de bijpassende uitrusting.

 

 • Taktifol
 • Taktifol markers
 • Magneetborden
 • Flipovers
 • Whiteborden
 • Tactiekborden
 • Safekasten
 • Aktekasten

All-in Sport biedt sportleraren en trainers een groot assortiment aan Taktifol producten, whiteborden, magneetborden, coachborden en tactiekborden.