FacebookTwitter

11 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Vloermarkering, speelveldbelijning, speelveldmarkering, markeringspijlen, markeringsschijven, markeringsbanden

 

Vloermarkering en speelveldmarkering voor verenigingen, scholen en recreatie

Vloermarkeringen en speelveldbelijning zijn niet alleen zeer praktisch voor sportspellen en teamspellen is een zuivere en eenduidige speelveldmarkering essentieel.


Een professionele en permanente speelveldmarkering behoort tot de basisuitrusting van elke sporthal. Op het eerste gezicht schijnt een professioneel belijnde sporthal onoverzichtelijk en verwarrend. Vele verschillende lijnen in verschillende kleuren en diktes lopen kriskras door elkaar. In ons compleet pakket speelveldmarkeringen voor de sporthal zijn alle officiële lijnen verkrijgbaar: Van de rechthoekige speelveldmarkeringen volleybal, via de dunne, zwarte belijning van de speelveldmarkering basketbal, tot aan de speelveldmarkering handbal.


Buiten de permanente speelveldbelijning, zijn er de flexibele markeringshulpen. Markeringsschijven, markeringspijlen en belijningstape zijn praktische hulpmiddelen voor training, wedstrijd en schoolsport. Met de markeringsschijven is het volleybalveld snel te verkleinen of in meerdere kleine velden te verdelen. Dankzij de felle kleuren, begrenzen de markeringsschijven betrouwbaar elk veld. Toch kunnen de kleine markeringshulpen niet alleen start en finish goed aangeven, ook voor de techniektraining bij balsporten worden de markeringspijlen en markeringsschijven graag gebruikt. Hoe de juiste aanloop naar het net bij smashen er moet uitzien, kan voor de volleybaltraining heel eenvoudig middels de markeringsschijven op de vloer aangegeven worden. Ook voor de atletiektraining en in de toestelberging zijn de markeringshulpen ideaal. Het ideale afzetpunt bij hoogspringen kan met de markeringshulpen optimaal aangegeven worden en de perfecte aanloop voor de sprong over de springtafel kan ook met markeringshulpen vastgeleged worden. De tapijttegels en markeringspads zijn natuurlijk anti-slip, om het blessurerisico te minimaliseren. Wie toch zeker wil zijn, kan ook de belijningstape toepassen. De bontgekleurde belijningstape voor zaalvloerenmarkering hecht goed en zijn eenvoudig en zonder residuen verwijderbaar.