FacebookTwitter

Flippvers, whiteborden, magnetische whiteborden

 

Flipovers, Flipover-staanders, Flipover-papier - succesvol visualiseren en presenteren

Flipovers - het omblader-diagram, waarmee elke presentatie en elke voordracht lukt. Met behulp van een Flipover kunt  presentaties, voordrachten en besprekingen visueel onderstrepen en zodoende optimaal ondersteunen. De naam Flipover stamt uit het Engels en betekend vertaald bordschrijfblok. Het visuele hulpmiddel werd oorspronkelijk door een Amerikaanse handelspionier en oprichter van diverse bedrijven ontwikkeld. Tegenwoordig zijn Flipovers in elke besprekingsruimte, theorielokaal, seminariezaal en klaslokaal te vinden. Vooral in de sportles zijn ze de ideale opstel-borden voor theorieles. Voor volleybalspelregels of de supercompensatie, met behulp van de visualisering op de Flipover worden lesinhouden duidelijker en aanschouwelijker.
In onze onlineshop vindt u Flipcovers in verschillende uitvoeringen. Onze Flipover ECO is uigevoerd met een in hoogte verstelbare Flipover-staander. Het 3-pootsstatief is robuust en stabiel. De Flipover is magnetisch en uitgevoerd met een Flipover-papierhouder. Het bijpassende Flipover-papier besteld u ook heel eenvoudig online in onze shop. Wie flexibeler en onafhankelijker wil zijn, die vindt in onze onlineshop ook een mobiele Flipover-staander met wielen. De mobiele variant van de Flipover kan flexibel ingezet worden: in de turnhal, aan de speelveldrand, in de gymzaal, bij de vergadering in de seminariezaal, de sporthal of ook ioutdoor op het sportveld of op de tartanbaan.
In onze onlineshop vindt u de bijpassende Flipover, Flipover-papier en speciale Flipover-stiften voor het beschrijven van het bord. Met maar 1 "klik" besteld u uw Flipover en alle accessoires, die u nodig heeft. Nog nooit was Flipover kopen zo eenvoudig en comfortabel tegelijk.

 

Whitebord, magnetisch whitebord en accessoires - nuttige helpers in schoolsport en in verenigingen

Whitebord, magnetisch Whitebord of statief-draaiborden zijn in elke goed uitgeruste gymzalen enbij  verenigingen te vinden. Het Whitebord is enerzijds een modern schrijfbord, anderzijds is het oppervlak van het Whitebord magnetisch, zodat het Whitebord flexibel gebruikt kan worden. Met een speciale Whitebord-marker kan het bord beschreven worden en met de Whitebord-spons wordt alles heel snel en in een handomdraai weer zuiver. Het witte wandbord, zoals het Whitebord in de Nederlandse vertaling ook genoemd wordt, heeft een speciaal, zeer glad oppervlak van kunststof of plaatstaal.
In onze onlineshop vindt u vast installeerbaar Whitebord in de afmeting 90 x 60 cm. De beugels voor wandmontage wordt meegeleverd. Naast de wandborden, die, dankzij een magnetisch oppervlak ook als pinwand of publicatiebord gebruikt kunnen worden, vindt u in onze onlineshop ook mobiele statief-draaiborden in verschillende afmetingen. De mobiele Whiteborden zijnaan beide zijden beschrijfbaar en hebben ook een magnetisch oppervlak. Met wielen uitgevoerd, kunnen deze moderne borden flexibel ingezet worden en eenvoudig naar de plek getransporteerd worden. Accessoires rrondom Whiteborden, magnetische Whiteborden en co. vindt u ook bij All- in Sport.

 

  • Flipover
  • Flipover-papier
  • Flipover-stiften
  • Whitebord
  • Whitebord-markers
  • Whitebord-spons
  • Magnetische whiteborden
  • Magneten