FacebookTwitter

17 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Scoreborden

 

Scoreborden - op het sportveld en in stadions alles in één oogopslag

Scoreborden - in voetbalstadions zijn de grote scoreborden niet meer weg te denken. Daarbij geven deze grote, elektronische scoreborden allang niet meer aalleen de speelstanden aan. Bij atletiekwedstrijden of voetbalwedstrijden, de scoreborden in stadions geven in beeld en toon de belangrijkste momenten en beslissende sequenties weer. Zo mist u als toeschouwer geen doelpunt of de finish bij de 100 meter sprintfinale.
Scoreborden en scoreborden sport vindt u in onze onlineshop in een groot assortiment. All-in Sport biedt u de geschikte outdoor-scoreborden voor uw buitensportaccommodatie of stadion. Onze kwalitatief hoogwaardige scoreborden zijn voor verschillende takken van sport, zoals b.v. scoreborden voetbal, rugby of verschillende atletiek-disciplines beschikbaar. Naast de eenvoudige cijfercassettes met weergave van 0 - 9, vindt u in onze shop verrolbare scoreborden. De weerbestendige borden van GVK zijn uitermate geschikt voor het gebruik in stadions. Natuurlijk is het scorebord ook vast installeerbar, zonder wielen leverbaar. Bij langeafstandloop of bij afstanden van meer dan 400 meter, zijn rondentellers een nuttig equipment in stadions. Met de weerbestendige, stabiele rondentellers weet elke atleet direct en precies hoeveel ronden nog af te leggen zijn in het stadion. En als de bel aan de rondenteller geluid wordt, dan gaat het in de laatste en alles beslissende ronde.
All-in Sport heeft natuurlijk ook enkele LED scoreborden in de bekende All- in Sport kwaliteit in het assortiment. Een wereldnoviteit is het solar-scorebord, die compleet op zonnenenergie functioneert en geen kabels of stroom nodig heeft. Dit absoluut milieuvriendelijk scorebord is de blikvanger op elk voetbalveld. Het energieverbruik van dit innovatieve scorebord van 0,05 W wordt compleet uit de kracht van de zon gewonnen. Dit "Made in Germany"-product is er op aanvraag in verschillende afmetingen en met sponsorborden, zodat verenigingen niet de volle aanschafkosten hoeven te dragen. Voor meer advies neem schriftelijk of telefonisch contact op met ons All- in Sport team, wij helpen en adviseren u graag mbt scoreborden!