FacebookTwitter

All-In Sport: <p>Opwarming van de aarde sport gel 250 ml Grote opwarming van de aarde sport olie toe te passen vóór en na het sporten. De...

Sportgel warmend 250 ml

Sportgel warmend 250 ml

Art.nr.: T3994
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 14,50

Stk.
€ 14,50
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
Baseprice: 58,00 € je 1 l

Opwarming van de aarde sport gel 250 ml Grote opwarming van de aarde sport olie toe te passen vóór en na het sporten. De eenheid van de sport, de spier warming-up olie met bloed omloop-bevorderende toevoegingen Activeert de spieren na een paar minuten. Het aangename opwarming van de aarde effect ontvouwt zich tijdens de massage en helpt loskomen en versoepeling van de spanning van de spieren na de sessie van een sport.

 

De cosimed sport gel is met name economisch aangepast in de kolf van 250 ml. CosiMed sport gel de functies van het product van de opwarming van de aarde: - met ingang van de opwarming van de aarde -Ideale spier opwarmen van de olie- en sport-olie -Past in elke Sporttas -250 ml fles met betrekking tot gemakkelijk aflevering de power gel is ideaal om te ontspannen van gespannen spieren en gewrichten. De massage heeft een opwarming van de aarde, aldus kalmerende en verliezen voorbereiding. De bloedsomloop wordt bevorderd door de warmte-gel, de spierspanning is manier in strijd zijn met dit effect.

 

Toepassing van sport gel opwarming van de aarde Dun Breng de warmte sport gel en masseer het dan. Het warmte-effect treedt op na een korte tijd en is merkbaar. De cosiMed sport gel opwarming van de aarde is niet vet. Kwalitatief hoogwaardige cosiMed Subcutanous Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten worden gebruikt als de lotions, crèmes en oliën in de Liniments en gels. De massage voorbereidingen hebben een hoog zwevende vermogen en bewezen kwaliteit. De Subcutanous niet weg pakt tijdens de massage, en kunnen zeer economisch worden gebruikt in kleine doseringen en bedragen.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.