FacebookTwitter

Voetbal, volleybal, foamballen en balaccessoires

 

Ballen in alle varianten: trainingsballen, ballen met olifantenhuid en Pro Soft voor teamsport en racketsport

Een bal is het middelpunt van elke teamsport. Kleine of grote ballen, van leer, synthetisch-leer of schuimstof (foam), een bal bezit altijd een hoog uitnodigend karakter en is het centrale element voor elke balsport.

 

Kleine ballen, trainingsballen, wedstrijdballen en de adequate opslag apparatuur

Bij ons vindt heeft een extreem grote keuze aan ballen: sportballen, wedstrijdballen en trainingsballen, daar zit gegarandeerd voor elke balsport de juiste tussen. Voor voetbal, de koningsdiscipline onder de balsporten, hebben wij een groot assortiment aan leren ballen en wedstrijdballen van bekende merken en trainingsvoetballen voor recreatief sporten en voor trainingsdoeleinden zoals b.v. de trainingsballen van adidas. Ons omvangrijke assortiment aan voetballen, overtuigd zowel de profvoetballer, als de recreatieve voetballer. Met natuurlijk de moeder der voetballen Derbystar.

 

Wie de bal liever over een net slaat, dan deze in een doel te schieten, is in onze onlineshop ook op de juiste plek. Volleyballen van merkproducent Mikasa staan voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. De Mikasa volleybal en de Mikasa beachvolleybal is in verschillende uitvoeringen en designs, en voor verschillende toepassingen leverbaar. Koopt u liever een basketbal? Geen probleem! Voor dribbelen, ringwerpen en dunken hebben wij ook de perfecte basketbal in onze shop. Kies bij onze basketballen tussen trainingsballen, wedstrijdballen of streetball- ballen.

 

De basketballen zijn ook in verschillende maten leverbaar: van officiële wedstrijdbal maat 7 voor heren en maat 6 voor dames, hebben wij ook de basketbal maat 5. Wedstrijd- en trainingsballen voor alle bekende en populaire teamsporten vindt u in onze onlineshop.

 

Naast de grote ballen, vindt u ook de kleine bij ons: tafeltennisballen en tennisballen voeren wij ook. Ballen met olifantenhuis, Pro Soft schuimstofballen en de bijbehorende balnetten voor balopberging Onze schuimstofballen zijn uitermate geschikt voor kleinere kinderen en voor balspellen in indoorbereik. Vanwege de zachte eigenschappen is het blessuregevaar tijdens het spelen met de ballen van schuimstof minimaal en ook angstige kinderen kunnen zo het avontuur balsport ervaren.

 

Ook zijn onze olifantenhuid-ballen ideaal voor de inzet in de kinderopvang. Onze Pro Soft ballen en vele andere ballen van het merk Trial zijn uitermate geschikt voor het spelen op b.v. het schoolplein, omdat ze een waterbestendig oppervlak hebben en de buitenkant van de ballen uit zacht opgeschuimd materiaal bestaat. Ook voor de methodische introductie van volleybal, voetbal, basketbal, handbal en de eerste balcontacten in een tak van sport zijn deze zachte ballen optimaal.

 

Naast ballen voor teamsport, vindt u in onze onlineshop ook ballen voor gymnastiek en workout. Met onze Pilates-ballen ondersteund u uw powerhouse training optimaal en ook egelbal-oefeningen maken uw workout-uur interessant. Medizinballen, gymnastiekballen en zelfs luchtballonnen vindt u bij All -in sport natuurlijk ook. Voor praktisch transport van de ballen en voor de opberging, vindt u in onze onlineshop ook direct de bijbehorende ballennetten en ballentassen en andere nuttige accessoires zoals balpompen en -compressoren.

 

Om in de hal troep te vermeiden, vindt u ook passende ballenrekken en ballenwagens met een grote capaciteit in ons assortiment. All- in Sport biedt alles, wat het hart van een balsporter sneller laat kloppen.

 

In onze Online Shop voor ballen kunt u ballen gunstig kopen, simpelweg op Ballen & Accessoires klikken:

 

 • Wedstrijdvoetballen en trainingsvoetballen
 • Zaalvoetballen Futsal
 • Beachvolleyballen
 • Volleyballen en Mikasa volleyballen
 • Trainings- en wedstrijdhandballen
 • Basketballen voor training en wedstrijd
 • Gymnastiekballen
 • Tafeltennisballen
 • Badmintonshuttles
 • ProSoft ballen met olifantenhuid
 • Klassieke foamballen Ballenrekken
 • ballenwagens en balopberging
 • Ballentassen en ballennetten

 

Balpompen U vindt bij ons de klassiekers, zoals voetballen, volleyballen, schuimstofballen en natuurlijk vele andere verschillende ballen voor training, recreatie en wedstrijd. Daarvoor zijn er de bijpassende balaccessoires voor de praktische en ruimte besparende balopberging.