FacebookTwitter

All-In Sport: De oppompbare iGoal revolutioneert de balsport. Wereldwijd bij sportbonden, verenigingen en voor privédoeleinden in gebruik. De iGoal bie...

iGoal European 500 x 200 cm

iGoal European 500 x 200 cm

Art.nr.: D5063
Levertijd: 1 - 2 weken
€ 499,00

Stk.
€ 499,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
De oppompbare iGoal revolutioneert de balsport. Wereldwijd bij sportbonden, verenigingen en voor privédoeleinden in gebruik. De iGoal biedt heeft enorm veel gebruiksmogelijkheden en veiligheid – tijdens het gebruik, bij de montage en tijdens het transport. Meegeleverd worden een transporttas en een pomp. De iGoal is binnen enkele minuten opgebouwd en nog sneller gedemonteerd en ingepakt. Het tijdrovende aanbrengen van het net vervalt – het net zit vast aan de iGoal.
De wereldwijd gepatenteerde Air Rigid technologie en de modernste, slijtvaste materialen garanderen de unieke productkenmerken van de iGoal. De opbouw van het frame is 3-traps. Tussen 2 slangen van thermoplastisch Polymer ligt een weefsel van hoogbelastbaar garnituur. Het doel wordt met een druk van max. 1 Bar opgepompt (klapdruk ca. 5,6 Bar). Op basis van de daaruit resulterende materiaalstijfheid reageren inkomende ballen hetzelfde als bij normale doelen. De verbindingen zijn van ABS gemaakt, een hoogwaardig materiaal met een enorme trekweerstand.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.

Test FAQ