FacebookTwitter

110 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

 

Basketbal materialen, streetball-materialen, basketbalringen

Basketbal materiaal voor in de zaal als voor buiten

 

Basketbal heeft zijn roots in de Verenigde Staten. Ondertussen is Basketbal één van de meest populaire sporten van de wereld, meer en meer kinderen en volwassenen zijn enthousiast over de sport. All- In Sport heeft een groot aanbod voor basketbal uitrusting voor verschillende locaties: Mobile basketbaltorens en basketbal wandinstallaties voor de zaal, outdoor basketbal materialen voor openbare sportfaciliteiten voor scholen, verenigingen en speeltuinen. Voor de private sector, we hebben basketbal recreatiefaciliteiten van Spalding in het assortiment. Natuurlijk kunt u ook extra accessoires voor basketbal faciliteiten zoals basketbalborden, basketbalring kopen, bodemhulzen en mand netten voor basketbal.

 

Basketbal onderdelen voor scholen, verenigingen en openbare voorzieningen

 

Voor gebruik binnenshuis of als uitrusting van sporthallen voor basketbalborden kunt u hier terecht bij All- In Sport. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten. Vaste installatie of basketbalpaal of de verstelbare versies. Is er geen manier om het basketbalbord in een hal aan de muur  te installeren, dan raden we de mobiele basketbal competitie faciliteiten van All- In Sport. Deze systemen zijn FIBA gecertificeerd ??en te kopen in verschillende maten bij ons. Basketbalring en baskeltbalborden zijn ook bij All- In Sport te vinden. Onze outdoor basketbal systemen kunnen permanent geïnstalleerd worden. Streetball palen gaan in bodemhulzen. Natuurlijk vindt u ook basketbalborden voor het gebruik buitenshuis.

 • Mobiele Basketbal materialen
 • Basketbal wandinstalaties indoor en voor outdoor
 • Basketbalringen voor binnen en buiten
 • Basketbalnetten voor binnen en buiten 
 • Streettball materialen 
 • Basketbal borden voor indoor
 • Basketbalborden voor outdoor

Basketbal materialen voor binnen en buiten: Bij All- In Sport Sport vind u Basketbal materialen en assecoires, Streetball materialen en Basketbalringen.