FacebookTwitter

104 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Hockeydoelen, hockeyballen en hockeysticks

 

Hockey, streethockey en schoolhockey

Hockey-accessoires voor alle doeleinden en in vele variaties kunt u in de All -in Sport onlineshop kopen. Wij hebben de geschikte hockeysticks voor de zaal en voor op het veld. Onze hockeysticks zijn leverbaar in verschillende gewichten en in de maat 33 inch en 36 inch. Ook vindt u hier hockeyballen voor buiten en binnen. Naast de Mini-hockeydoelen resp. streethockeydoelen in verschillende maten hebben wij zaalhockeydoelen en veldhockeydoelen in de officiële maat 3,66 cm x 2,14 cm in ons assortiment. Bij het streethockey en ijshockey zijn shaft en krul van de stick langer dan bij hockey. Bij sticks voor gevorderden wordt onderscheid gemaakt tussen rechts- en linkshandigen, omdat de krullen van deze streethockeyticks en ijshockeysticks gebogen zijn. Bij linkshandigen wordt de stick links van het lichaam gehouden, bij rechthandigen wordt de stick rechts van het lichaam gehouden. Streethockey kan met een streethockeypuck of een streethockeybal met gereduceerde stuiteigenschappen gespeeld worden.

 

Hockey voor scholen, verenigingen en recreatie

Schoolhockeysets voor gunstige prijzen kopen. Voor de hockeyuitrusting van scholen wij in het bijzonder onze hockeyset School. Met in totaal 12 hockeysticks (6 x rood, 6 x geel) en 3 "No Bounce hockeybällen". In de schoolhockey-spaarset SCHOOL zitten bovendien 2 mini-hockeydoelen. Voor kleinere kinderen ist het Super Safe hockeyspel ideaal. De rubberachtige krullen van de Safe hockeysticks kunnen makkelijker gebogen worden en zijn bijzonder slijtvast en vloerbeschermend. Deze set is voor het hcockeyen indoor en outdoor geschikt

 

In het bereik Hockey biedt All -in Sport u een reuzenaanbod: veldhockey, zaalhockey, unihockey, schoolhockey, streethockey en ijshockey - bij All -inSport vindt u voor elke behoeft de bijpassende hockey-accessoires!