FacebookTwitter

36 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Beach-soccer doelen, beach-handbaldoelen en beach-speelveldmarkering

 

Alles rondom de attractieve beachsporten

In deze categorie vindt u alles rondom de beachsporten zoals beach-soccer, beach-handbal, beachminton en beach-volleyball. Beach-soccer is steeds meer een trend. Naast de informele kick op het strand zijn er ook officiële kampioenschappen en zelfs een eigen Beach Soccer nationale ploeg. Gespeeld wordt op 2 doelen met de officiële afmetingen van 5,50 x 2,20 meter. Maar natuurlijk kan bij recreatief beachsoccer elke doelmaat gebruikt worden. De beach-soccer- ballen hebben dezelfde maat als normale voetballen, maar een iets zachtere coating, omdat beachvoetbal in de regel blootvoets of met beachsocks gespeeld wordt. Bij beach-handbal komt de doelmaat overeen met een zaalhandbaldoel, dus 3 meter breed en 2 meter hoog. In tegenstelling tot het zaalhandbal is het doelgebied, welke door de veldspelers niet mag worden aangeraakt, rechthoekig. Omdat het stuiten van de bal op het zand quasi onmogelijk is, is het toegestaan om de bal te rollen. De beach-handballen zijn in de regel kleiner dan zaalhandballen, omdat men het hier zonder hars moet doen. Beachminton is een nog wat jonge tak van sport, welke een afstammeling is van badminton. Gespeeld wordt echter op een wat kleiner veld 3,80 x 12,30 meter (i.p.v: 5,10 x 13,40 meter) omdat de krachtsinspanning op het flexibele zand aanzienlijk hoger is, dan op een zaalvloer.

 

Beach-soccerdoelen en Beach-handbaldoelen

Beach-soccerdoelen en Beach-handbaldoelen in verschillende afmetingen. Van klein transportabel Pop-Up doel via de oppompbare I-Goals in meerdere afmetingen tot aan het Beach-soccerdoel met 5,50 x 2,20 meter, de officiële Beach-soccer maat. Hier vindt u ook de bijbehorende Beach-soccerballen en Beach-handballen. Ook netten voor Beachminton- en Beachvolleybalinstallaties zijn in de categorie Beachsporten ingedeeld:

 

  • Beach-soccerdoelen
  • Beach-handbaldoelen
  • Speelveldmarkeringen voor Beach-soccer en Beach-handbal

Alles, wat u nodig heeft, om het sporten op het strand perfect te kunnen uitoefenen, zoals beachballen, -netten, beach-handbaldoelen en Beach-soccerdoelen.