FacebookTwitter

20 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Multifunctionele trainingshorden voor effectieve oefeningen

In onze goed uitgeruste Oolineshop heeft u de mogelijkheid, grote en kleine trainingshorden voor de teamsporttraining te kopen. Naast horden, die 15 of 30 centimeter hoog zijn, hebben wij ook in hoogte verstelbare varianten in het assortiment.

 

Bijzonder praktisch is het model STAND UP, dat zich van zelf weer opstelt, als het omgestoten wordt. Ook van markeringskegels met gaten en kunststof stokken, die u ook bij All- in Sport kunt kopen, zijn binnen enkele seconden oefenhorden te maken. Gecomplementeerd wordt onze portfolio door hordengewrichten, die een hoge mate aan flexibiliteit bij de positionering van de stang garanderen.

 

Met trainingshorden zinvol oefenen

In vele teamsporten is het inzetten van horden een populaire methode, om verschillende vaardigheden te verbeteren:

  • Sprongkracht
  • Conditie
  • en coördinatievermogen.

Met onze trainingsaccessoires kunt u een individueel parcours opbouwen en daarmee de basis voor nieuwe topprestaties van uw teams verhogen. Wordt voor speciale eisen in het atletisch respectieve turnbereik een geschikte springtafel gevraagd, vindt u deze ook bij ons.

 

Bestellen de benodigde trainingshorden direct online in onze shop en stel een trainingsprogramma samen, dat het in zich heeft en elke sporter stimuleert en beter maakt.