FacebookTwitter

16 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Vuistballen, vuistbalstaanders en vuistbalbanden

 

Vuistbalaccessoires

Vuistbal behoort tot de netsporten en kan zowel in de hal of buiten op het gras gespeeld worden. Bij Vuistbal staan de beide teams met elk 5 spelers op 2 halve velden tegenover elkaar, zoals bij het volleybal. De middellijn wordt bepaald door een band (vroeger was dat een koord), dat in de hoogte kan variëren. Aanraken van de band door de bal of door een speler geldt als fout. Doel van het spel is om de bal met de arm of met de vuist zodanig in het veld van de tegenstander te spelen, dat de vuistbal voor de tegenstander onbereikbaar is. Wordt de bal door de tegenstander niet bereikt of, krijgt de tegenstander het niet voor elkaar om de bal volgens de regels terug over de band te spelen, krijgt het aanvallende team een punt. Heeft een team elf punten bereikt is de set gewonnen. Het aantal sets kan al naar gelang het niveau variëren.

 

Vuistbaluitrusting voor grasvelden, harde ondergronden en sporthallen

Vuistbaluitrusting voor binnen en buiten. Speel Vuistbal met de Vuistballen van Drohn. De Drohn vuistballen zijn goedgekeurd, ook voor internationale wedstrijden. De leren Vuistballen zijn er in de gewichtsuitvoeringen voor jeugd, dames en heren. Onze vuistbalstaanders zijn er in de uitvoering voor harde ondergronden en voor grasvelden. Deze Vuistbalstaanders zijn te plaatsen in bodemhulzen. De mobiele Vuistbalbalstaander Turnier beschikt over wielen en kan in de sporthal en buiten ingezet worden.

 

  • Vuistballen
  • Mobiele vuistbalstaanders
  • Vuistbalstaanders voor harde ondergronden
  • Vuistbalstaanders voor grasvelden
  • Vuistbalbanden

Ons Vuistbal aanbod reikt van eenvoudige Vuistbal tot aan Vuistbalstaanders - voor harde ondergronden, grasvelden, te plaatsen in bodemhulzen of mobiele uitvoering.