FacebookTwitter

41 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Voetbaldoelen, trainingsballen of hoekvlaggen - All- in Sport biedt alles uit één hand

 

Voetbaldoelen en co.: wij zijn uw partner voor trainings- en wedstrijdgebruik

Het ronde moet in het vierkante, een wedsrijd duurt minimaal 90 minuten en de volgende tegenstander is altijd de moeilijkste. Eigenlijk is voetbal een heel simpele sport, sedert de jaren 50 is er rondom de trainingen en wedstrijden veel verandert. Speciale voethaldoelen voor oefeneenheden en wedstrijden, moderne voetballen met nieuwe vluchteigenschappen of de adeptie van nieuwe trainingsmethoden uit andere takken van sport - de vernieuwingen definiëren zich vaak via materialen.

 

Voetbaldoelen in verschillende uitvoeringen

Bij All- in Sport krijgen scholen, topsportcentra, verenigingen en sportbonden eersteklas equipment voor alle eisen en topkwaliteit "made in Germany". Hoogwaardige en stabiele aluminium doelen zijn in 5 verschillende uitvoeringen voor diverse toepassingen leverbaar:

 • Voetbaldoelen in bodemhulzen
  • met netbeugels
  • met vrije netophanging
 • Vrijstaande doelen
  • deels gelast
  • volledig gelast
  • met geïntegreerde contragewichten

Bij vrijstaande voetbaldoelen is de stabiliteit bijzonder belangrijk. Er zijn doelen met geïntegreerde contragewichten of met de mogelijkheid, de bijpassende omkiepbeveiliging onder "Doelverankering en accessoires" te kiezen.

 

Zodat de wedstrijd kan beginnen, zijn in de All- in Sport onlineshop natuurlijk ook voetballen tegen gunstige prijzen te verkrijgen. Zaal-, Beach-Soccer- en Futsal ballen hebben wij ook in ons assortiment.

 

Voetballen, voetbaldoelen en alle andere producten, die wij voor wedstrijden aanbieden, voldoen aan de officiële richtlijnen van FIFA.