FacebookTwitter

23 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Floorballsticks, Floorballballen en Floorballsets

 

Floorball, Unihockey - twee namen, één sport

Floorball is ook bekend onder de naam Unihockey en heeft zich in de jaren 70 uit het Hockey ontwikkeld. Net zoals bij de "grote broer" Hockey gaat het bij Floorball er om, goals te scoren met behulp van Floorballsticks. De veldmaat kan al naar gelang de situatie ter plekke en leeftijd variiëren. Men onderscheidt in principe het grote en het kleine veld bij het Floorballspel. De Afmetingen van het grote veld zijn 40 x 20 meter, bij het kleine veld wordt op een veldmaat van 24 x 14 meter gespeeld en om elke bal gestreden. Apropos bal, gespeeld wordt bij Unihockey met een gatenbal, dus een kunststof bal met gaten, die u bij ons in de kleuren wit en rood kunt kopen. De gatenbal wieegt bijna 23 gram en heeft een doorsnede van ca. 72 mm. De regels zijn simpel en optioneel op de wensen van doelgroepen aanpasbaar. Bij het Floorball kunnen ook starters quasi van het eerste balcontact af aan losgaan en plezier is gegarandeert. Spelenderwijs wordt de techniek met de hockeystick, coördinatie, kracht, conditie, teamgeest en spelinzicht getraind.

 

Floorballsticks en de complete equipment, dat voor Floorball nodig is, vindt u in de All -in Sport onlineshop. Floorballsticksr voor kinderen en volwassenen, Floorballdoelen in verschillende maten, gatenballen voor Floorball en de praktische Floorbalsets voor scholen en verenigingen, waarin de Mini-Floorballdoelen, Floorballsticks en Floorballen zitten sind. Onze Floorballsticks zijn voor starters en gevorderden geschikt. De sticklengte moet geschikt zijn voor de lichaamslengte van de doelgroep. De Juniorset wordt gebruikt tot een lichaamslengte van 160 cm.

 

 • Floorballsets voor kinderen
 • Floorballsets voor volwassenen
 • Sticktas voor Floorballsticks
 • Wedstrijd gatenballen
 • Floorbalboarding
 • Floorballdoelen

Floorball is snel en eenvoudig te leren en is zeer trendy. Stimulering va conditie, reactie, lichaamscöordinatie en veel meer biedt Floorball. Hier vindt u Floorballen, Floorballdoelen en de geschikte Floorballsticks.