FacebookTwitter

22 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Honkbal/Softbal accessoires, Honkbal-/Softbalknuppels en Honkbal-/Softbalhandschoenen

 

Honkbal/Softbal accessoires voor scholen, verenigingen en recreatie

Honkbal/Softbal accessoires vindt u in onze onlineshop. All- in Sport biedt een omvangrijk Honkbal/Softbal-aanbod, die zowel voordelige Honkbal/Softbal Schoolsets, als ook hoogwaardige Honkbal-/Softbalknuppels van hout en aluminium of Honkbal-/Softbalhandschoenen en Honkbal-/Softbalballen voor volwassenen of verenigingsspelers.

 

Honkbal-/Softbalknuppels, Honkbal-/Softbalballen en veel meer

Honkbal/Softbal behoort al heel lang tot een van de 4 belangrijkste takken van sport in de Verenigde Staten en wordt ook in Nederland steeds populairder. Gespeeld wordt in 2 teams met elk 9 spelers. Doel is om na 9 ronden (Innings) meer punten op het conto te hebben dan de tegenstander. Het slagrecht bij Honkbal/Softbal wisseld daarbij vaak, net zoals bij de sterk vereenvoudigde vorm Brennball het geval is. Het team met slagrecht (offense team) probeert de bal, welke door het andere team geworpen wordt (defense) te slaan en aansluitend een veilige haven (base) te bereiken. De defense probeert de geslagen bal te bereiken en zo te verhinderen, dat de speler van het offense team het base bereikt. Heeftt een speler 3 bases gepasseerd en de homeplate weer bereikt, krijgt zijn team een punt.

 

Bij All -in Sport vindt u Honkbal-/Softbalknuppels voor kinderen, Honkbal-/Softbalhandschoenen, Honk-/Softballen in verschillende maten, maar ook complete Honkbal-/Softbal schoolsets en natuurlijk veel meer Honkbal-Softbalaccessoires