FacebookTwitter

All-In Sport: De oppompbare iGoal revolutioneert de balsport. Wereldwijd bij sportbonden, verenigingen en voor privédoeleinden in gebruik. De iGoal bie...

iGoal Handbal 300 x 200 cm

iGoal Handbal 300 x 200 cm

Art.nr.: D5062
Levertijd: 1 - 2 weken
€ 359,00

Stk.
€ 359,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

De wereldwijd gepatenteerde Air Rigid technologie en de modernste, slijtvaste materialen kenmerken de unieke productkenmerken van iGoal. De opbouw van het frame is drievoudig. Tussen twee lagen van thermoplastisch Polymer ligt een hoogbelastbaar weefsel. Het doel wordt met een druk van max. 1 bar opgepompt (klapdruk ca. 5,6 bar). Op basis van de daaruit resulterende materiaalstijfheid reageren afketsende ballen hetzelfde als bij normale doelen. De verbindingen zijn van ABS vervaardigd, een hoogwaardig kunststof met enorme trekweerstand.

De oppompbare iGoal revolutioneert de balsport. Wereldwijd bij sportbonden, verenigingen en voor privédoeleinden in gebruik. De iGoal biedt heeft enorm veel gebruiksmogelijkheden en veiligheid – tijdens het gebruik, bij de montage en tijdens het transport. Meegeleverd worden een transporttas en een pomp. De iGoal is binnen enkele minuten opgebouwd en nog sneller gedemonteerd en ingepakt. Het tijdrovende aanbrengen van het net vervalt – het net zit vast aan de iGoal.
SAFETY FIRST

Vorm, materiaal en flexibiliteit: de speciale veiligheidscomponenten van de iGoal liggen voor de hand. Ook hierdoor vertrouwen wereldwijd steeds meer verenigingen en bonden op de iGoal, voor de jeugd deels zelfs uitsluitend. Want botsingen tegen palen of zelfs omvallende doelen zullen er altijd zijn - het gebruik van de iGoals minimaliseert hier het blessurerisico drastisch.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.

Test FAQ