FacebookTwitter

All-In Sport: Dit doel is een echte blikvanger en zorgt voor een opwaardering van elke sportaccommodatie. Het voorste frame en de speciaal gevormde net...

Minidoel rond KS

Minidoel rond KS

Art.nr.: D3001
Levertijd: 4 - 5 weken
€ 2.485,00

Stk.
€ 2.485,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
shipping weight: 50 kg
Dit doel is een echte blikvanger en zorgt voor een opwaardering van elke sportaccommodatie. Het voorste frame en de speciaal gevormde netbeugels zijn van hoogwaardig staal, epoxy gelakt, volledig gelast. Het fijnmazige net van 4 mm dik polypropyleen met een maaswijdte van maar 4 cm, maakt een veelzijdig gebruik mogelijk, b.v. ook voor hockeydoeleinden. De maximale netdiepte bedraagt 100 cm. Voor de bodembevestiging zijn 3 strips gelast aan de onderzijde. Afm. BxH: 180 x 120 cm.
Buitengewoon design, hoogwaardige materiaalkeuze en excellente afwerking. Dit doel is een echte blikvanger en zorgt voor een opwaardering van elke sportaccommodatie. Het voorste frame en de speciaal gevormde netbeugels zijn van hoogwaardig staal, epoxy gelakt, volledig gelast. Het fijnmazige net van 4 mm dik polypropyleen met een maaswijdte van maar 4 cm, maakt een veelzijdig gebruik mogelijk, b.v. ook voor hockeydoeleinden. De maximale netdiepte bedraagt 100 cm. Voor de bodembevestiging zijn 3 strips gelast aan de onderzijde. Afm. BxH: 180 x 120 cm.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.