FacebookTwitter

All-In Sport: Heeft u ronde bodemhulzen die afwijken van de huidige standaard en wilt u nieuwe vierkante volleybalpalen bestellen? Wij hebben de passen...

Netpalen aluminium met adapter 80 x 80 mm

Netpalen aluminium met adapter 80 x 80 mm

Art.nr.: V1654
Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.138,60

Paar
€ 1.138,60
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
shipping weight: 48 kg
Heeft u ronde bodemhulzen die afwijken van de huidige standaard en wilt u nieuwe vierkante volleybalpalen bestellen? Wij hebben de passende oplossing! Om de afgebeelde volleybalpalen voor uw bodemhulzen aan te passen, sturen wij u een maatschets, waarop u de insteekdiepte en de doorsnede van de aanwezige bodemhulzen opgeven.
De levering van de alu. netpalen met adapters geschiedt per paar. De netpalen hebben een profiel 80 x 80 mm. De alu. netpalen met adapters voor aanwezige ronde bodemhulzen kunnen alleen een compromisoplossing zijn, omdat het adapter-insteekdeel meestal kleiner is dan het paalprofiel. Daarom is het niet mogelijk, dezelfde eigenschappen zoals bij palen met doorlopend profiel te garanderen!- Levering per paar - Profiel van de netpalen: 80 x 80 mm Met de alu. netpalen met adapters kunt u in uw ronde bodemhulzen vierkante volleybalpalen steken.
Certified:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.