FacebookTwitter

All-In Sport: <p>rote opwarming van de aarde sport olie toe te passen vóór en na het sporten. De etherische olie kamfer werd verfijnd de ...

Opwarmolie met Kamperfoelie 250 ml

Opwarmolie met Kamperfoelie 250 ml

Art.nr.: T3995
Levertijd: ca. 1 week
€ 6,50

Stk.
€ 6,50
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
Baseprice: 26,00 € je 1 l

rote opwarming van de aarde sport olie toe te passen vóór en na het sporten. De etherische olie kamfer werd verfijnd de cosimed olie opwarmen bovendien. De eenheid van de sport, de spier warming-up olie met bloed omloop-bevorderende toevoegingen Activeert de spieren na een paar minuten. Het aangename opwarming van de aarde effect ontvouwt zich tijdens de massage en helpt loskomen en versoepeling van de spanning van de spieren na de sessie van een sport. De cosimed sport gel is met name economisch aangepast in de kolf van 250 ml.

 

CosiMed sport gel met kamfer productkenmerken: -Vermindert wrijving tijdens de massage -Ideale spier verhit de olie en olie van de sport -Past in elke Sporttas -250 ml fles met betrekking tot gemakkelijk aflevering Power gel met kamfer is ideaal om te ontspannen van gespannen spieren en gewrichten. De massage heeft een opwarming van de aarde, aldus kalmerende en verliezen voorbereiding. De bloedsomloop wordt bevorderd door de warmte-gel, de spierspanning is manier in strijd zijn met dit effect.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.