FacebookTwitter

All-In Sport: <b>Het Panna Soccer Court is het perfecte speelveld voor aspirant balvirtuozen!</b><br /><br />Het Panna Soccer Court is een kleine Socce...

Panna Soccer Court Ø 5,0 meter incl. sportvloer

Panna Soccer Court Ø 5,0 meter incl. sportvloer

Art.nr.: D5082
Levertijd: 3 - 4 weken
€ 5.799,00

Stk.
€ 5.799,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
delivery charges: 279,00 € apiece
Het Panna Soccer Court is het perfecte speelveld voor aspirant balvirtuozen!

Het Panna Soccer Court is een kleine Soccer Court, die bestaat uit lage elementen van 60 cm, praktische palen, veilige kunststof beslagen boven en onder en 2 aangepaste doelen - en optioneel een kunststof sportvloer. De opbouw van het Panna speelveld behoefd geen bijzondere kennis vooraf en is in minder van 1 uur geregeld. In het Panna Soccer Court kunnen ook andere balsporten gespeeld worden, b.v. hockey, dat in het Court nog intensiever wordt. Zodoende is het Panna Court het ultimatieve balsportveld - voor vele takken van sport. De voetbal-match in het Panna Soccer Court is hoogintensief, technisch uitdagend en geeft heel veel plezier!

De speciale sportvloer voor Panna Soccer Court van kunststof
Deze nieuwe kunststof vloer geeft het spel een extra dimensie! De vloer absorbeert schokken en macht een val draaglijk. Veel schoolpleinen zijn van asfalt of stoeptegels, die uit ervaring grote schade kunnen aanrichten. Zelfs bij regen wordt deze modulaire vloer niet glad, omdat het water door gaten in de modules wegstroomt. Bovendien is de vloer onderhoudsvrij, eenvoudig, met minimale grondwerken te monteren en vorstvrij tot minus 40 graden.
- Oppervlak: 5,5 x 5,5 meter
- Bestaande uit 121 kunststof tegels, die via een speciaal systeem aan elkaar verbonden worden
- Anti-slip
- Schokabsorberend
- UV-licht bestendig
- Leverbaar in de kleuren rood, grijs, zwart en groen. Aub. bij bestelling kleurvoorkeur opgeven.
Panna is een relatief nieuwe mediterrane variant op het voetbal. In een 8-hoekige arena met lage elementen, die de bal in het spel houden, spelen 2 spelers tegen elkaar. De speeltijd is telkens 2 minuten.
Door een Panna K.O., dus als een speler een gecontroleerde tunnel (Panna) bij de tegenstander behaald, is het spel, onafhankelijk van de speelstand, direct gewonnen. Wie de bal direct uit het speelveld schopt heeft verloren.
- Eenvoudige opbouw
- Incl. 2 doelen
- 8-hoekig veld met 2 meter langen elementen van stabiel kunststof
- Hoogte van de elementen 60 cm
- Oppervlak 25 m².

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.