FacebookTwitter

All-In Sport: De praktische standvoet voor de vrijetrap-dummy Pro Soft (artikel F3740) maakt het gebruik op kunstgras, in de zaal of op harde ondergr...

Standvoet vrijetrap-dummy Pro Soft

Standvoet vrijetrap-dummy Pro Soft

Art.nr.: F3741
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 89,95

Stk.
€ 89,95
  • Koop 12 stuks voor elk € 77,80 en bespaar 14%
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

Voor kunstgras, zaal of harde ondergronden

De praktische standvoet voor de vrijetrap-dummy 'Pro Soft' (artikel F3740) maakt het gebruik op kunstgras, in de zaal of op harde ondergronden mogelijk. Door het simpelweg insteken in de voorziening staat de vrijetrap-dummy perfect op de standvoet. Zo kunt u uw voetbaltrainingseenheid flexibel vormgeven. Het aan de standvoet bevestigde koord maakt het eenvoudig transporteren mogelijk. Bovendien is de voorzijde licht gebogen, zodat bij het trekken aan standvoet de ondergrond niet wordt beschadigd.

De combinatie van standvoet en vrijetrap-dummy Pro Soft is perfect voor doelschiet- of vrijetraptraining, dribbeloefeningen of tactische oefeningen met tegenstandersimulatie.
Details:
- Afm.: 50 x 40 x 20 cm
- Gewicht: ca. 7 kg
- Materiaal: verzinkt metaal, zwart gelakt
- Levering: standvoet excl. vrijetrap-dummy

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.

Für welche Dummies ist der Standfuß geeignet?

Der Standfuß ist hergestellt für den Pro Soft Freistoß-Dummy (Artikel-Nr.: F3740). Allerdings können auch anderen Dummies eingesetzt werden, sofern sie baulich ähnlich konstruiert (Zwei Nadelspitzen und ähnliches Gewicht) sind. Die beiden Einstecklöcher sind im Abstand von ca. 13-14 cm, sodass auch andere Freistoß-Dummies passen können.